no, ja som mala chemickú červeň na hlave, keď som prechádzala na hennu a v pohode
druhýkrát keď som mala na sebe chemickú a na to dala hennu, tak sa mi zdá, že to moc dobre nechytilo, hoci okolie tvrdí, že hej (ale v dohľadnej dobe dám ešte jednu vrstvu a budem spokojná)
@mousisitka no, v tom bol pes zakopaný! pretože (a ono sa to veĺmi neuvádza a preto to takmer nikomu nechytá), čierna henna obsahuje indigo, kt. sa znehodnocuje v teplom prostredí... a lepšie uvoľnuje farbivo v zásaditom... čo je pravý opak toho, čo potrebuje henna
(a preto to niektorí robia dvojfázovo, najprv henna a potom indigo /myslím, že v tomto poradí/, aby sa to nebilo)
davam si hennu, nikdy mi to nechyti nejako vyrazne, len takpovediac zjednoti farbu vlasov... ale davam si ju hlavne kvoli regeneracii, nie kvoli farbeniu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a chytiť by mala, možno nie na prvý pokus úplne skvele ale opakovaným farbením isto
a treba tam nechať nejaký odstup, hlavne ak si predtým mala na hlave peroxid
druhýkrát keď som mala na sebe chemickú a na to dala hennu, tak sa mi zdá, že to moc dobre nechytilo, hoci okolie tvrdí, že hej (ale v dohľadnej dobe dám ešte jednu vrstvu a budem spokojná)
@mousisitka na čiernu? a zalievala si teplou či studenou? a dávala si dačo kyslé alebo nie?
(a preto to niektorí robia dvojfázovo, najprv henna a potom indigo /myslím, že v tomto poradí/, aby sa to nebilo)
ale hento aspoň zalievať studenou vodou (alebo vlažnou, no), aby sa to úplne neznehodnotilo
oni to totiž kopírujú na všetky to isté, ale zrovna čierna je týmto špecifická
(a teda, neskúšala som takto fabiť, ale čítala som, že to tak funguje