Ahojte. Mam problem. Zhanam bielu mikinu na zips a s kapucnou no s cervenym vnutrom. Nikde taku neviem zohnat a preto chcem kupit mikinu cisto bielu a vnutrajsok dat zafarbit na cerveno. Oplati sa to? Ma s tym niekto skusenosti (dobre aj zle) a kde to moz
pochybujem, že by sa ti to podarilo hentak zafarbiť, to už radšej by som uvažovala nad krajčírkou, ktorá by mi ušila celú mikinu alebo aspoň vložila nejaké červené vnútro do bielej kúpenej...inak si si vedomý, že červená zvykne pri praní púšťať? neviem, v akých prípadoch nepúšťa, ale aby si nakoniec neskončil s ružovou mikinou
Áno ide mi o tu mikinu z UbiWorkshopu (Desmond Miles Hoodie) zistil som že ich aj predávajú ale nie som ochotný vyhodiť 90 dolárov za jednu mikinu takže som uvažoval o inej ceste ale kedže očividne nieje tak sa budem musieť zmieriť s tým, že sa to nedá zohnať inde len v Ubisofte Ale ďakujem za postrehy ak ma ešte niekto nejaký nápad, sem s ním!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
uši si/daj si ušiť
Takéto asi: