Ľudia mohli by ste mi poradiť? mám žlté tričko farbila som ho načierno farbou na textil...teraz je tmavo sive nechytilo na čiernu... mam ho prefarbit este raz napriklad zajtra alebo to mam nechat tak ze zlta nechytne vobecc?... Dik za odpovede surne fa
New Yorker ale skoro vsetko je z Ciny... material je to take nieco ako tunika proste letne na leto tenke... som myslela ze zlta chytne ale chytla nasivo a nevem ci sa oplati farbit zas ci to nechytne na ciernu alebo uz nie...
Ked som este chodil na karate, mal som najpr biely pas, potom zlty, orandzovy, zeleny, a stale ten isty. Farbila mi to mama, nejak tak ze tu farbu (sa mi zda ze sa vola "Dúha" taka v sačku) sa rozrobila v lavore a po ofarbeni sa tam dal ustalovač, buď ocot alebo soľ už nepametam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
New Yorker ale skoro vsetko je z Ciny... material je to take nieco ako tunika proste letne na leto tenke... som myslela ze zlta chytne ale chytla nasivo a nevem ci sa oplati farbit zas ci to nechytne na ciernu alebo uz nie...
ono sa to variť má, nie?