ahjte..chcem si nafarbit vlasy samponom... som neskusena mozte mi pomoct, tie ktore s tym mate skusenosti? prosim... stACI ZE Si to vykidnem na hlavu ako kleby som si ju len umyvala? ci musim so stetkou ich farbit? prosim, dakujem... rychlo
Myslím, že si ani nemusela zakladať fórum, ale stačilo pozrieť do priloženého letáčika.
Ale keď už si si dala tú námahu. Ja mám šampón, konkrétne od Palette a musela mi to mamina natierať štetkou. A až keď to bolo natreté mi rukami spenila tú farbu.
Tiež som mala šampón červený (24 um.) a pohode rukami mi to mumy rozotrela po hlave a ani žiaden štetec som nepotrebovala úplne v pohode zafarbilo všetko
no normalne to aplikovať.. štetkou... alebo aj zubnou kefkou starou je to v pohode... ten na 24 zmyti to boli moje prve ale najlepši je loreal casting,, tie bezamoniakove, to je to iste, a ešte je tam aj aplikator, takže je to praktickejšie aj mi dlhšie vydržali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale keď už si si dala tú námahu. Ja mám šampón, konkrétne od Palette a musela mi to mamina natierať štetkou. A až keď to bolo natreté mi rukami spenila tú farbu.