Chcem si zafarbiť vlasy, ale neviem čo potom s nimi keď mi začnú odrastať... nebude sa mi chcieť donekonečna farbiť korienky... dá sa nejako dať preč tá farba bez toho aby som si ich musela nechať úplne odrásť?
Nie. Možno, ak si dáš len šampón a ten po čase zbledne (ale iba v prípade, ak máš napr. hnedé vlasy a dáš si na tmavšiu hnedú).
Ale prečo si chceš zafarbiť vlasy, keď si ich potom chceš nechať odrásť?
Kúp si najprv šampón, ten ti vydrží podľa obalu do 28 umytí, ale ono ti to už po nejakom šiestom začne postupne blednúť, a keď ti začnú vyrastať tvoje prirodzené, tak to nieje vidno skoro vôbec .. (samozrejme ak nemáš blond a nechceš si ich dať na nejaké hnedé) .. a aspoň uvidíš, ako v tom budeš vyzerať, keď sa ti to bude páčiť tak potom si dáš normálnu farbu, a budeš dofarbovať no. Hodinku za dva mesiace na to hádam obetuješ
@bambinoo ono ked sa ti to zacne vymyvat, to sa bude srat viac ako odrastene korienky, a cervene/rysave vlasy su taka krasna vec ze ver tomu e ich budes chciet udrziavat krasne cervenucke/rysavucke
@bambinoo Ale keď teraz nemáš zafarbené, tak ti ten šampón vydrží aj pol roka, potom sa ti pomaly pustí .. alebo si kúp je také niečo ako kondicionér ktorý ti tú farbu drží .. čiže keď chceš zmenu, tak si podľa mňa daj takto, a potom sa ti to zmyje a máš svoje prírodné a nemusíš čakať kým ti odrastú a nebudeš vyzerať blbo. či?
keby to máš pekne urobené tak určite ako cigaňa nevyzeráš a chápem, aj u nás to má kopa báb tak, tmavo hnedé vlasy a zrazu rovná čiara a odtial dole vyperoxidovaná blond.. fuj
ser na to a nefarbi sa... je pekné chcieť zmenu, ale či sa ti to vôbec bude hodiť? ja nemám moc čo hovoriť, na hlave som už mala pre tú srandu všetko okrem tých farebných farieb (modrá, ružová a pod.), ale o to viac viem, aké dôležité je mať správnu farbu na hlave... a vždy je naj mať svoju prirodzenú
Nefarbi sa ! Ja som začala v 12tich a od tedy stále , tolko farieb som vystriedala že moje vlasy si nepametaju aka ma vyrastať a namiesto mojej prirodzenej blond mi vyrasta tmavo hneda.A s hustej hrivy mám na hlave 3 suche vlasy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale prečo si chceš zafarbiť vlasy, keď si ich potom chceš nechať odrásť?