Ja používam od Palete 320 tusim to je umývam si vlasy každý druhý den a vydrží mi cca vyše mesiaca... ale v pohode...určite sa to celé vyzmýva,ale k takému stavu prísť nechcem
ja som používala kedysi šampón Palette čiernu .. a poviem ti tá čierna ti len tak ľahko nezíde dole, vlasy mi museli odrásť ... ale myslím, že to záleží od konkrétneho odtiena..
ja mám prirodzene blond vlasy a v lete som si ich zafarbila Palette šampónom na tmavo hnedo a ešte do teraz mám tmavšie vlasy ako pred farbením...hádam to za istý čas zíde celé
@janushka189 ja som tu cervenu mala len na par pramenoch, tak som videla rozdiel a proste fakt sa to nevymylo.... akoze nie ze vôbec, lebo po case to bolo také ako keby vysedivené, ako sa to pomaly odplavovalo.... ale nakoniec som to musela riesit tak, ze som farbila vsetky vlasy, lebo to vyzeralo fakt nepekne
ale pockaj este, mozno to nebude take, ked sa ti to trochu vymyje
@janushka189 este pockaj nejaky mesiac, ak to nevyzera ze uplne zle, lebo vsak v tych farbach je plno chemie, tak nech ti to neznici vlasy
alebo pockaj az do leta, slnko mozno vytiahne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A ja používam Palete a stačí mi použiť ten šampón raz za 3-4 mesiace.
no ja som si dala ten mahagon a je to strašne červene preto sa pytam lebo chcem aby sa to vyzmyvalo rychlo nepači sa mi to....
vymyje, ale nie úplne
ale pockaj este, mozno to nebude take, ked sa ti to trochu vymyje
hmm..no ja rozmyšlam že si na to dam hnedu farbu len či mi to chyti na tie červene
alebo pockaj az do leta, slnko mozno vytiahne