Dnes som sa v drogérii zastavila pri farbách na vlasy. Zaujala ma nová farba od Loreal, tá, ktorá zafarbí vlasy za 10minút. Prekvapilo ma, že nie je až taká drahá, ako som očakávala, tak som si rovno aj jednu kúpila. Akurát keď som si spomenula na posledn
Čo? Mne vždy farbí vlasy mama. A normálne, však ja by som za to ani nevyhadzovala prachy a čas u kaderníčky. Zvlášť keď kaderníčky nemám rada, lebo ma vždy zohavia. Ale ja si farbím radšej len šampónom. A nejakú 10-minútovú novinku by som ani neriskovala.
Ale v pohode to môžeš doma.
Nooo, podla mna nieje nic taske zafabit vlasy. Skus to...a ked ti vyjde, tak budes mat viac sebavedomia v tom, še to moses robit aj na dalsi krat. Good Luck!
POdľa toho, aká farba
Ale ak je taká, ktorá je blízko odtieňu tvojich vlasov alebo taká, že nevadí ak bude trošku iný odtieň ako na obala, tak riskni.
Napísala som to zložito , ale myslím napríklad ak máš hnedú farbu vlasov a je to nejaký odtieň hnedej tak to riskni, neriskovala by som napríklad keby som si chcela dať blond alebo nejakú výrazne červenú
Ja som si farbila vlasy sama a dopadlo to tak ze tie dolne som nemala vobec zafarbene ale ako nebolo to hrozne skor taky zaujimavy efekt ale teraz mam na hlave farbu co mi davali ked som robila modelku a to taky kadernik co robi vlasy rihanne a podobnym hviezdam ale nepaci sa mi to, cize nezalezi na tom...podla mna staci aj kamaratka na to
mne mama farbila a nebola žiadna katastrofa len si potom umy uši a čelo aby si potom nedopadla ako jedna moja spolužiačka čo ešte asi týždeň chdoila s červeným krkom
@0 moja zlata, ja asi ani kamaratke nedavam nafarbit vlasy, rovno si ich farbim sama pred zrkadlom a jedina katastrofa je, ze potom musim drhnut cele umyvadlo a vanu
najprv som bola u kadernicky, tak polku mi nechytilo dobre, tak som sa dala do ruk na druhy den spolubyvajucej a nakoniec sa pridala aj druha (s OBROVSKYM entuziazmom ) a bolo to v pohode
zdravim vsetkych...mohli by ste mi niekto poradit..?vcera som si farbila vlasy..-na skandinavsku blond,.-je to blond-ale viac do biela..taka prirodzena farba..ibaze mne ju chytilo do blba.-slaba oranzova-taky jemny odtien orazovej..-vyzeram ako zajo na velku noc...neviete mi poradit...ak chcem mat peknu prirodzenu svetlu-pomaly az bielu-blond...aku si mam dat farbu teraz?? ...dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale v pohode to môžeš doma.
A myslím že to je úplne jednoduché...
Ale ak je taká, ktorá je blízko odtieňu tvojich vlasov alebo taká, že nevadí ak bude trošku iný odtieň ako na obala, tak riskni.
Napísala som to zložito , ale myslím napríklad ak máš hnedú farbu vlasov a je to nejaký odtieň hnedej tak to riskni, neriskovala by som napríklad keby som si chcela dať blond alebo nejakú výrazne červenú
teda chcela som mať total čierne,ale nehodia sa mi
a mne farbí mama,len raz v živote kaderníčka a dopadlo to...no nechcem byť vulgárna...