Používam farbiaci šampón, pretože nemám rada a nepáči sa mi keď farba odrastá...
Prečo?...Lebo raz som mala záchvat toho, že moje vlasy sa mi nepáčia a chce to zmenu a odvtedy je farbenie pre mňa ako droga...neviem s tým prestať a nikdy nie som spokojná s farbou, ktorú mám...len čerstvo po farbení
farbim ... mala som 18 ked som vazne ochorela a vypadalo mi 70% vlasov ... moja povodna farba je tmavsia plava .. velmi to bilo do oci tie lysinky .... v 21 sa situacia zopakovala .. v nemocnici som nechala polovicku vlasov ... preto volim svetlejsiu farbu a pripadne melir .. je to pekne .. a vlasy mi opticky zhustuje .. a pripadne nebolo tak vidiet prisiroke cesticky vo vlasoch .. rokmi som si na to zvykla a niet zac, pekny den
Ja som taký divný typ...rada experimentujem...Už som mala na hlave blond, hnedú, čiernu, červenú, modrú, ružovú, fialovú, čierno-červenú, ryšavú...proste som magor do tohto... momentálne mám niečo medzi ryšavou, červenou a hnedou...a som zvedavá, do kedy ma to bude držať
3 roky cierna a uz ina ani nebude. Najprv som mala modro - ciernu ale ta sa rychlo vymyvala a uz po par tyzdnoch som mala naspat hnede vlasy. Nikdy v zivote by som si nedala blond alebo rysave. Este cervena by sa mi pacila ale asi by mi to znicilo vlasy.
asi 5 rokov chodím na melír ale vždy mi to po pol roku jeblo a prefarbila som to na hnedo teraz už pol roka nefarbím a neriešim to. nechávam dostať moje vlasy do pôvodnej farby a hlavne do pôvodného stavu.
Farbenie mi brutálne vysušilo vlasy a dosť mi ich zhoršilo. Moje odporúčanie je nefarbiť! ale zase sú ľudia, ktorým farbenie nič s vlasmi nerobí ... každý si to proste musí vyskúšať, že čo mu na vlasy pasuje.
niekedy som si farbila ale potom som to už unudila tak som si vlasy ostrihala na krátko a počkala kým mi odrástli. a navyše moju pôvodnú farbu mi chválili takže som zistila že by to bolo zbytočné sa tým zaťažovať
mam original hnedu a dala som na to cerveno hnedu, z ktorej mi vznikla tmavsia hneda s bordovym nadychom. bola to trvacna farba ale uz vybledla, mam ju nieco vyse mesiaca.
onedlho idem na cerveno. neviem ako to docielim, ale budem cervenovlasa. musim..
Farbiť sa už viac nechcem, lebo mi to zničilo vlasy. Henna mi ich síce zregenerovala, ale tá farba je otrasná. Prírodnú farbu mám takú plavú, ale chemikálie mi ju zmenili na takú striebro - sivú ... vyzerá ale celkom dobre. Takže budem aspoň 2 roky trpieť, kým mi vyrastie ... ale prospeje mi to
farbim ale iba samponom, lebo farby nicia vlasy ale raz som mala natrvalo do hrdzava a lutovala som to, lebo sa mi to nehodilo, jedine nad cim stale uvazujem ze si necham moje hnede a konceky doblodava takym prechodom, ani nebude vidiet ze to vyrasta lebo hore budem mat hnede a pritom to bude pekne
Ano farbim lebo moja pôvodná hnedá je škaredá a mala som na hlave už blond, ružovú, fialovú, tyrkysovú, červenú a momentalne mam už 10 mesiacov ryšavú a som spokojná
Farbím, ale len hennou. Pretože sa mi nová farba vlasov páči viac ako stará (stará ale nebola až taká zlá, ale už si seba neviem predstaviť s hnedými vlasmi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
lebo moja prírodná farba je dokonalá.
aj nabudúce.
Prečo?...Lebo raz som mala záchvat toho, že moje vlasy sa mi nepáčia a chce to zmenu a odvtedy je farbenie pre mňa ako droga...neviem s tým prestať a nikdy nie som spokojná s farbou, ktorú mám...len čerstvo po farbení
Ja som taký divný typ...rada experimentujem...Už som mala na hlave blond, hnedú, čiernu, červenú, modrú, ružovú, fialovú, čierno-červenú, ryšavú...proste som magor do tohto... momentálne mám niečo medzi ryšavou, červenou a hnedou...a som zvedavá, do kedy ma to bude držať
Lebo. Lebo moja pôvodná myšia šeď sa mi zdala príliš nudná.
Nefarbím, lebo mi až tak neprekáža originál a nemám potrebu investovať tým pádom do takých vecí.
Ale kedysi som nosievala blonďavý melír ! A preto, lebo mama povedala a mala som to zadarmo.
Farbenie mi brutálne vysušilo vlasy a dosť mi ich zhoršilo. Moje odporúčanie je nefarbiť! ale zase sú ľudia, ktorým farbenie nič s vlasmi nerobí ... každý si to proste musí vyskúšať, že čo mu na vlasy pasuje.
onedlho idem na cerveno. neviem ako to docielim, ale budem cervenovlasa. musim..
experimentujem so svojím vzhľadom. je to trochu časovo a finančne náročné, ale baví ma mať každý mesiac inú farbu
Pôvodná farba sa mi zdala príliš nudná.
pretože pôvodná farba bola neskutočne škaredá