ja ti neviem mne uz nic asi nechyti sa snazim zbavit cervenej a stale ju tam mam aj som si kupila super loreal s garanciou na vratenie penazi ako to neprekrije a nic staaaaaaaaaale to ide do cervena
ja som si tiez chcela dat cervenu... Loreal mi aboslutne ze vobec nechytila, Palette si nedam ani za boha uz ani keby to posledna farba, Garnier tiez neznasam tak rozmyslam ze si skusim tuto, uz mi ina neostala
ja som pocula, ze syoss su hrozne skodlive a ze budem mat hrozne vlasy po nej.. tak som si potom kupila palette a presne opacne takze by som povedala, ze u mna aj setrnejsia
ja som skúšala takmer všetky farby čo existujú...teda takých pod 5 eur ..a syoss je v pohode,.. síce neni žiadny extra úžasný, že by som si ho dáko obľúbila, ale je fajn, porovnateľný s ostatnými
mne pekne chytila,nie ako ostatne farby,že na farbené vlasy tmavšie a na moje svetlo..pekne rovnomerne,ale je pravda že je riedka a dosť steka ale inak mne vyhovuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mala by chytit celkom dobre..
ja som pocula, ze syoss su hrozne skodlive a ze budem mat hrozne vlasy po nej.. tak som si potom kupila palette a presne opacne takze by som povedala, ze u mna aj setrnejsia
fuha mne palette kvalitne dodrbala vlasy, ked som mala ciernu tak mi polka vlasov vypadla co sa mi pri loreal napr naozaj nikdy nestalo
a toto sa bojim zevraj to vyvolalo sdakym ludom neake alergicke reakcie ale som si urobila aj ten test zatim zijem