tam ako mas CSS tak presne ako si menis obrazok tak si menis aj ostatne farby..ehm teda mas tam ze napr.color/mriezka a cislo/ vymaz si to cislo a na tejto stranke:http: //najsuperblog.blog.cz/0801/kody-farieb
a tam si skopiruj aj s tou mriezkou cely kod farby co si ho vyberies a daj si ho do toho CSS-ka ...a potom pochopis s tymito kodmi vsetko..a ak nevies po anglicky tak noo nejako dufam natrafis na to pismo.. drzim palceky
MOZEM SA SPYTAT??? ja chapem ako sa upravuje text ale nevie tu neikto preco mi ho nezobrazi tak ako by malo? Kuknite napriklad moju webku www.nikusiq.webka.sk v "Opere" - je dobre spravena, nie? Myslim tak ze nie je koniec vsetko jednym pismom a farbou a tak... A ked to kuknete v "Mozille" koniec je vely jednym pismom a farbou... neviete preco???
@nikusiq jaj,že by v tom bol problém...lebo ja som to mala farebne krásne prepracované...a pozri sa teraz...no des a hruza...ale nechce sa mi zase nad tými farbami špekulovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a tam si skopiruj aj s tou mriezkou cely kod farby co si ho vyberies a daj si ho do toho CSS-ka ...a potom pochopis s tymito kodmi vsetko..a ak nevies po anglicky tak noo nejako dufam natrafis na to pismo.. drzim palceky