Oriflame a Avon... si kukni online katalógy.. a skúsenosti?.. no mala som možno 9 rokov keď som skúsila jednu z Oriflameu .. modrú.. a bola fajn.. teda čo si pamätám...
Urcite PUPA ak si z BA, KE, ZA...maju uzasne farby, cena okolo 5e...ale to je ozaj maximalne ulet na leto, inak nikdy nic nepredci ciernocierne mihalnice.
kúpila som zelenú... nefarbí a mám aj zlatú? či aká to je? a vyzerá to akoby mihalnice ani nemám ale môže to vyzerať zaujímavo keby mám čierne alebo tmavé tiene...a stým sa mi hrať skoro vždy nechcem
mala som tyrkysovú-tá chytala brutálne,vyzerala som ako mimozemšťan,fialovú ale t len tak jemne chytala,istý čas som videla v DMke ale inak Avon alebo Oriflame
u nás bežne sa dajú kúpiť všade vo väčšej drogérii, väčšinou v Dm... ja používam len značku Rimmel London, Max Factor a Gosh, to sú si myslím také najkvalitnejšie, síce aj najdrahšie, ale mám v nich istotu
ja ju chcem vyskúšať preto, lebo mám bledo zelené oči a väčšinou keď si dám normálnu čiernu ta vyzerajú trošku hnedo.... a tak chcem skúsiť, že či farebná nezvýrazní prirodzenú farbu
( a raz mi ja kamoška vynadala, že nech si kúpim farebnú lebo čierna mi nejde )
Nemám s tým skúsenosti a ani nechcem (čierna je predsa najkrajšia, najvýraznejšia...).
Závisí od toho akú farbu chceš, tie klasické (hnedá, modrá, zelená) predávajú i v bežnej drogérii, ostatné farby asi len z nejakej zahraničnej stránky na internete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja ledva používam obyčajnú čiernu nieto ešte farebné
som ja vôbec žena?
mne táto farbila dobre
@veroniyue
@erika178
ja ju chcem vyskúšať preto, lebo mám bledo zelené oči a väčšinou keď si dám normálnu čiernu ta vyzerajú trošku hnedo.... a tak chcem skúsiť, že či farebná nezvýrazní prirodzenú farbu
( a raz mi ja kamoška vynadala, že nech si kúpim farebnú lebo čierna mi nejde )
Závisí od toho akú farbu chceš, tie klasické (hnedá, modrá, zelená) predávajú i v bežnej drogérii, ostatné farby asi len z nejakej zahraničnej stránky na internete.