Ahojte chcela by som na skušku vyskusat ci mi idu červené vlasy, tak mi poradte niečo, čo vydrží na vlasoch fakt minimum a po zmytí vlasy budu ako predtym chcela by som odtien taký ako na obrázku: neviem kto je ta žena ale take vlasy su krásne
neviem možno tie palette v sačkoch zmyvatene ale neručim za to že sa to uplne zmyje ja od nich použivam tie žlte color shampoo a účinok to má taký istý ako farba klasická akurát je to šetrnejšie
hocijaky sampon to bude, nikdy to nebude vyzerat ako normalna farba.. bude to take akokeby vyprate a take skarede.. takze radsej si zmen farbu vlasov v malovani ked chces zistit ako budes vyzerat ako kydat taketo somariny
a k tomu zmyvaniu.. vymyvat sa to bude tak cca 2-3 tyzdne, ziadny nie je taky, ze po jednom umyti to mas prec... take su aspon skusenosti moje a mojich kamaratok
@tangerina lol ja som mala na hlave directions (co su vacsie shity ako manic) a ani po 3 mesiacoch mi to neslo zmyt tak moc by som s 3-4 umytiami neratala
@tangerina ahaa moze byt ja som mala tiez zosvetlene nejakym avon zosvetlovacom a aj to len tak barsjako aby sa nepovedalo, vobec nie na celej hlave, cize som to ani nejako nepovazovala za mega zosvetlene ale je mozne ze v tom bol problem
Ja som mala ciernu samponovu farbu a drzala rok a vobec sa nevymyvala a odfarbenie bolo uplne bez efektu takze ak by ti nahodou ta cervena farba aj chytila tak nepocitaj z tym ze sa ti to tak skoro zmyje ale ak mas tmave vlasy tak vela stastia
@smajdovamamka šampon vydrží asi mesiac - ale pekný ho máš iba tak prvé 2 umytia potom je to nepekná akoby ,,vypraná farba,, keď máš mokré vlasy všetko ti to špiní - a ak chceš riadnu červenú tak šampónom dosiahneš iba taký jej vývar poznám to a to som mala plavé vlasy sú aj tužidlá ale to je ešte slabšie a po 2 umytiach to máš dole ale to ti ani na červeno nechytí len taká ružovkastá ( osobne na mne mi to prišlo veľmi neprirodzené) Najlepšia je farba- vydrží tak 2-3 krát dlhšie je sýta a nevymýva sa hneď k sa nevieš rozhodnúť no tak riskni bože ale není nič čo ti spraví peknú červenú a vydrží jeden deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» urban.spletno-mesto.com/dulce-maria-reb...
a k tomu zmyvaniu.. vymyvat sa to bude tak cca 2-3 tyzdne, ziadny nie je taky, ze po jednom umyti to mas prec... take su aspon skusenosti moje a mojich kamaratok
mozno keby sem das svoju foto tak by sme ti vedeli povedat ci sa ti hodi alebo ne
@smajdovamamka tak záleží hlavne od toho akú máš prirodzenú farbu vlasov, lebo mne sa z mojich prirodzených vymyla rýchlo
@tangerina ahaa moze byt ja som mala tiez zosvetlene nejakym avon zosvetlovacom a aj to len tak barsjako aby sa nepovedalo, vobec nie na celej hlave, cize som to ani nejako nepovazovala za mega zosvetlene ale je mozne ze v tom bol problem
Kúp si radšej tužidlo.
Už je to trápne, tak ako si teraz urobiť tunely a neviemčo.
Kašli na to. Fakt vážne.