Urcite nie. Tie prve tri tusim som pozeraval (nevravim ze som na to hrdy) [inak toto je uz piata?]... no a prisiel som na to ze je to stale o tom istom, ako cez kopirak. Aj teraz ked vidim tie reklamy na to uplne je mi zas jasne ze to bude o tom istom.
Este mam pocit ze aj typologicky tam vyberaju stale takych istych ludi... cize nemam na to naladu. Stacili mi tie diely pred tym...
nebudem
1. hentá blonďavá krátkovlasá Vlasta/Kvetka/Zlatka (neviem jak sa volá no to je jedno) je mi strašne nesympatická
2. je to kravina ako aj ostatné podobné programy a strata času
3. chodí to v zlom vysielacom čase na zlom programe
pozerat sa na debilov, ktori picu vedia o manualnej praci na farme a idu tam len kvoli peniazom a svojej reklame? radsej budem sediet cely den na zachode a pozerat na tie pekne dvere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nikdy nezapínam ten vymývač mozgov
Este mam pocit ze aj typologicky tam vyberaju stale takych istych ludi... cize nemam na to naladu. Stacili mi tie diely pred tym...
@tikalok wtf ti to niekde nakazujem?
"vysvetlite mi to vy oranzovi"
1. hentá blonďavá krátkovlasá Vlasta/Kvetka/Zlatka (neviem jak sa volá no to je jedno) je mi strašne nesympatická
2. je to kravina ako aj ostatné podobné programy a strata času
3. chodí to v zlom vysielacom čase na zlom programe