Ahojte. Plánujem si tento rok podať prihlášku na farmáciu na UK. Prosím vás neviete v akom rozsahu je tam potrebné vedieť matiku ? Moc mi neide a preto som si ju dala aj do posledné ročníka na gympli. Ale to sa zase obávam či sa nebudem zbytočne zaťažova
sesternica to študuje i keď v Košiciach ale viem, že matematika jej vôbec nešla a v tom prvom ročníku sa na nej dosť potrápila študujúc ale aj skúškovo. len len že prešla ale potom už matematika nie a je a už sa to dá. i keď teraz sa sťažovala na farmaceutickú chémia
@nimeesha nepochopila som, ci si si ju dala ako maturitny predmet?(lebo na gympli by mali byt povinne myslim dve hodiny do tyzdna a ak by si si to dala ako maturitny, tak by to bola kolosalna sprostost, ked chces ist na farmaciu)
moja sestra tam studuje, o matiku sa nijak extra nezaujimala, ani si ju nedala ako seminar na gympli, nemala s nou problem v 1.rocniku na vyske, nie je to hrozne, zevraj, problem mali viac ti zo zdravotnych skol, kde to vobec nebrali ako stredoskolaci a nemali potom na co naviazat na vs
maturovať z nej nebudem, ale na našej škole matika už povinná nie je, ale rozhodla som sa že si ju dám ako 4-hodinovku pretože som sa jej nikdy nevenovala a teraz sa jej dosť obávam nikdy mi nešla dobre , aj ked je pravda že som si k nej často nesadla. Na farmáciu chcem hrozne ísť , ale kebyže ma vyhodia kvoli matike tak to by bola dosť katastrofa . Problem je to, že to musím nejako zredukovať lebo je toho hrozne vela Chémiu musím vedieť uplne , aj biolu , plus aj fyziku a matiku , plus matura anglina aj slovina. Nezáleží mi na tom aké budem mať známky z maturity ale uplne sa nato nemožem vykašlať . Chcela by som mať dve mozgy najmenej .
@nimeesha vobec to nemusis prehanat, tento rok sa hlavne sustred na chemiu a biolu, lebo najprv sa tam musis dostat, az potom budes riesit ostatne veci...
ahojte ,teraz prvykrat pocujem ,ze na farmacii je matematika.Ako je to vobec mozne? Ludia ja sa tiez bojim,pretoze idem do stvrtaku na gympli a chcela by som ist maturovat z angliny, neminy,slj, chemie a biologie ...som rozmyslala ,ze si dam aj fyziku,ale to by som bola total sialaena a urcite by som to nezvladala .nemate nahodou tie testovacia knihy ,tych 3000 otazok z chemie a bio?
matika je iba prvy semester, to sa da zvladnut, s tymto predmetom nie su ziadne problemy, aj ked ju niekto voobec nemusi hlavne sa treba su stredit na prijimackove otazky. a potom na skole drtit chemiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
matika je iba prvy semester, to sa da zvladnut, s tymto predmetom nie su ziadne problemy, aj ked ju niekto voobec nemusi hlavne sa treba su stredit na prijimackove otazky. a potom na skole drtit chemiu