do Brna sú príjimačky ľahšie, tam sa len doplňuje alebo krúžkuje a pýtajú sa fakt na primitívne veci; ak máš tie podklady z Komenského univerzity tak by si sa mala v pohode dostať aj do Brna, a žiadne testy nejakých predpokladov sa tam nerobia lebo to patrí pod Palárikovu. a určite ti pomôže ak maturuješ s fyziky alebo sa učíš z podkladov do Hradca, lebo tam v testoch sú problémy s fyzikou najmä. do BA sa stačí naučiť iba tých 3000 otázok.
no z tou fyzikou bude problém dosť kedže ani nematurujem ani som ju 2roky nemala neviem čo chcem tam ale tak , učím sa ju trocha doma teraz nestíham sa to naučiť všetko tak ale aspon čosi a čosi natipujem a možno sa aj podarí....
skor rátam s tou BA aj ked Bratislava nie je moje vysnívané mesto ale čo už no
@cardigan , no prejdem si ich všetky isto hádam aj 2krát to stihnem a myslím, že ak tu chemiu biolu vieš tak sa to dá v pohode zapamätať také tie ťažie , resp. skôr divné otázky ( niekedy mám pocit akokeby somsa chemiu a biolu v živote neučila
hej a brno idem natipovať fyziku , neviem či mám nejaké šance vobec
Ahojte budúci rok sa chystám na farmáciu ... chcela by som sa spýtať na nejake informácie ... napr. je lepšie Brno alebo Bratislava príp. Hradec Králové .... alebo je prípravný kurz dobrá vec alebo strata času ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
no z tou fyzikou bude problém dosť kedže ani nematurujem ani som ju 2roky nemala neviem čo chcem tam ale tak , učím sa ju trocha doma teraz nestíham sa to naučiť všetko tak ale aspon čosi a čosi natipujem a možno sa aj podarí....
skor rátam s tou BA aj ked Bratislava nie je moje vysnívané mesto ale čo už no
lebo pokúsim aj ja
hej a brno idem natipovať fyziku , neviem či mám nejaké šance vobec