Čaute je tu niekto, kto študuje farmáciu v KE alebo sa chystá študovať? Celkom skoro som sa zdohadla smiley: , ale chcela by som tam ísť. Nie je už trocha neskoro začať sa učiť na prijímačky? Alebo čo kurzy? Odporúčali by ste ich navštevovať? ďakujem!
prijimačky na farmáciu su rovnaké ako na veterinu, takže sa vyjadrim
neni neskoro, zvládneš to za mesiac, stači sa naučiť testovnice, otázky aj odpovede su rovnake, vždy len jedna možnosť správna, z chemie sa aj dopisuje, ale uplne lahke
a tušim je aj tentorok maximum 140 bodov a stačí ti 70 na to, aby si bola "nad čiarou"
kurzy tak ti poviem, ja som chodila na kurz vvl a neviem, či mi to pomohlo, ja som sa dosť učila doma sama
inak ked máš ešte dáke otázky o škole abo tak kludne napiš
ja tam študujem, síce som len prváčka, ale ja osobne som sa tie testy naučila za 2 týždne čiže nič hrozné a dost vysoko som bola... biola bola ľahká, 4 možností, jedna správna a chémia bolo asi 5 príkladov, stačil postup len.. a zopár takých že 4 možnosti a jedna správna, dakde trebalo dačo dopísať, inak pohoda
@anna_ku nie nič.. ale pri príkladoch im stačil len postup a napr. výsledok z prvej časti si označila štvorcom a potom si ten štvorec používala ďalej a tak mne sa tam páči, jasné to všade je občas nejaký problém neférovosť ale v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
neni neskoro, zvládneš to za mesiac, stači sa naučiť testovnice, otázky aj odpovede su rovnake, vždy len jedna možnosť správna, z chemie sa aj dopisuje, ale uplne lahke
a tušim je aj tentorok maximum 140 bodov a stačí ti 70 na to, aby si bola "nad čiarou"
kurzy tak ti poviem, ja som chodila na kurz vvl a neviem, či mi to pomohlo, ja som sa dosť učila doma sama
inak ked máš ešte dáke otázky o škole abo tak kludne napiš