10 mesiacov som sa biflila tie sproste otazky,a nevzali ma. Ako je to možne? Chybali mi 2 body do prijatia. Je mi nanič. Mala som len tam prihlasku,a tí debili ma nevzali! Mam sto chuti im .
prečo si myslíš, že sú oni debili? tiež som sa pred rokom učil na prijímačky, nespravil som, doučil som sa a pred dvoma týždňami som spravil...ak veľmi chceš douč sa a o rok choď znova, ale nehádž vinu na iných...
ono to tak proste býva niekoho zoberú a niekoho nie, dopadla som presne tak isto minulý rok ale s tym že som mala poistku a teraz ani nebanujem že som tam nešla je mi docela fajn na STU....nehádž vinu na nich...všetko je o šťastí .... buď si vytiahneš otázky ktoré ti sadnú, alebo ktoré ti nesadnú všetko je to o tom ...... skús si podať odvolanie ale tým že tu budeš na nich nadávať nič nezmeníš, keď sa dalo pozerať na výsledky mala si sa ísť pozrieť možno by ti ešte niečo zarátali...alebo ako už bolo povedané nemáš nato tam ísť...lebo to sa nedá len tak nabiflovať tomu musíš aj chápať
@adriqa a ty kde studujes? hej,ale zalezi,aky si clovek vytiahnetest..niekto ma dobry,a niekto lepsi :/ je to o stastí
@anniedecadence sprosta si jedine ty,proste clovek ma stres a vie to,a 2 body je hrozne cosi...proste,zalezi aky mas aj test...a ja som len nervozna,preto nadavam.
@katusiatko12 ja študujem na STU FCHPT.....neni to také hrozné ako všetci vravia, ked máš hlavu zvládaš to..... a ty hlavne nestresuj ked tak ostaneš doma budeš sa učiť a o rok skusiš ale proste nemusia ťa tam zobrať ani potom
Počkať, prijímačky typu "každý dostane iný test, ale hodnotíme rovnako"? Raz som o tom počula a mala som chuť vraždiť -_____- Skús to odvolanie, oni môžu brať o niečo menej študentov, ako im kapacita dovolí.
@16 hoci, nevzala som do úvahy jednoduché delenie na A a B skupinu, na ktorom by nemuselo byť nič zlé, ak sú rovnako ťažké, ale ten príklad, o ktorom som počula, bol fakt nonsens
To si naozaj každý vytiahne úplne iný test? To som nevedela, ja som si myslela, že všetci majú testy rovnaké. Ale keďže som nevidela testy, nedá sa porovnať či mal niekto ľahší a iný zasa ťažší... ak by ale dali napr. z každej kapitoly rovnaký počet otázok tak to by nebolo až tak nefér.
ja som na CHEMATe- teda chemia, medicínska chémia a chemické materiály
brali bez známok a priemer? nebrali do uvahy, mam pocit, že brali všetkych od kraja ale počula som, že tento rok zaviedli príjimačky, ale netuším,čo je na tom pravdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
odvolanie zeby?
Podaj si odvolanie, vela ludi nakoniec pojde inam a uvolni sa kopa miesta
@anniedecadence sprosta si jedine ty,proste clovek ma stres a vie to,a 2 body je hrozne cosi...proste,zalezi aky mas aj test...a ja som len nervozna,preto nadavam.
Zbožňujem tento prístup študentov, ja za to nemôžem, to všetci ostatní mi krivdia!
Každopádne, ja to vždy beriem tak, že keď si to nedala, tak to ber ako znamenie, že na to nemáš. A biflenie je pičovina.
ja som na CHEMATe- teda chemia, medicínska chémia a chemické materiály
brali bez známok a priemer? nebrali do uvahy, mam pocit, že brali všetkych od kraja ale počula som, že tento rok zaviedli príjimačky, ale netuším,čo je na tom pravdy