@greenscarf hmm, môže byť, aj min rok bol 1den vvl a 2dni f. Len sa mi zdalo že som videla na papieri že vvl pondelok a utorok, no zrejme som zle pozrela
neviem, len tak sa ku mne donieslo neviem čo je na tom pravdy, noo viem že tento rok nie je velmi o farmaciu zaujem, kazdopadne nizsi ako po ine roky, tak by som sa ani nečudovala .... ale keby to tak bolo tak by to bola parada
ja mam spolu 119.. neviem no či je to dobre alebo zle tak mohlo byť aj lepšie no ale ja som spokojna zatial uvidime aka bude hranica no.. kedysi tušim bolo niečo okolo 113 ale to bolo davno asi už tak neviem vobec... ty si ako dopadla ?
@greenscarf ja som bola ináč v utorok v posluchárni 39 dosť som sa nudila cez prijímačky hodina je zbytočne veľa. mám 123 bodov takže som spokojná. ty si kedy mala?
@majkaccc
ja tieež presne tam a v utorok noo to je pravda, aj ja som obidve skončila skor, už som len tak listovala ten test a čakala ... tak to maš dobry vysledok, určite budeš prijata a čo chystaš sa tam či skor ako zalohu to maš?
chcela som ísť pôvodne na medicínu a farmáciu som si dala len kvôli tomu že ma presviedčala mama že mám aspoň skúsiť, no nakoniec som sa rozhodla uprednostniť farmáciu. Nejak si myslím, že v tom je lepšie uplatnenie. Neviem či by som medicínu zvládla kedže nie som o tej profesii úplne presvedčená že ju chcem robiť. Pomáhať ľuďom je pekne a šľachetné, ale asi by som na to nemala. Ty ako? prvá voľba je farmácia?
wau no teda.. uplne mi hovoriš z duše mam to uplne rovnako a som prekvapena lebo nestava sa mi často že sa stretnem s takymto nazorom, kedže teraz v poslednej dobe každy uprednostňuje medicinu a pod..... no u mna je to tak, že cely rok som sa učila len na medicinu, dookola otazky a tak, nad ničim inym som neuvažovala.. aj ked sa podavali prihlašky, farmaciu som len tak tak na poslednu chvilu stihla dat (mimochodom tiež po presviedčani mojej mamy ) ...no jednoducho som tu farmaciu nejak neriešila, až teraz po mature som si to začala prehodnocovať a mam pocit že medicina akoby nebola tak uplne pre mňa, hoci sa mi to ako povolanie velmi pači a považujem to naozaj za užasnu pracu a fakt obdivujem ludi ktori to robia, lebo je to naozaj naročne... avšak tiež prestavam byť o tom už tak presvedčena, neviem či by som bola schopna tomu tolko obetovať kolko sa popri medicine žiada..... tak ma to nejako viac ťaha k farmacii, no sama som zvedava kde nakoniec skončim
@greenscarf AMEN sestra!!! presne tak, každý sa teraz trepe na medicínu aj polovica mojich spolužiačok chcú byť lekárky, no podľa mňa si myslia že neviem aký biznis to je a preto to chcu ísť študovať. Ako samozrejme biznis to je ale až po niekoľkých rokoch, obrovskej pôžičke za ambulanciu a veeeeľa učenia sa na atestácie a neviem čo všetko. Farmácia nie je ľahké štúdium, tiež sa treba nadštandardne veľa učiť ale vidím sa na farmácii skôr ako na medicíne.
@majkaccc ja tiež poznam velmi vela ludi čo teraz v jednom kuse len o medicine basnia ale skor si myslim že vacsina to vidi velmi ružovo, niektori to robia len z donutenia rodičov aa potom tu je zopar takych čo to ozaj chcu aj na to realne maju... čiže asi tak .. no presne tak, 6 ťažkych rokov, atestacie, zo začiatku nekonečne služby v nemocnici.. človek o tom musi byť na 100 % presvedčeny aby to zvladol a bol schopny tomu tolko obetovať.
No ja to mam tak isto už len dufam že ma tam príjmu.. veľmi by ma zaujimala aka bude hranica ale neviem nikde zistiť ani aka bola pred rokom tak už asi zostava len čakať
ups tak to som sa dosť sekla s tym počtom asi som mala teda zle informacie
@aneuploidia1 to maš v pohode podla mna pozeram že mame podobny počet bodov, tak verim tomu že budeme všetky prijate aj ked neviem ani tipnuť aka by mohla byť hranica
mimochodom nedavali ste si nahodou niekto prihlašku aj na prirodovedecku na upjš? pytam sa lebo tak tam maju odveci zapis už teraz 20.6. ako keby nevedeli že mnohe školy maju vyhodnotenie prijimačiek až neskor....
Aj ja mam na PriF a neviem teda čo robiť Ale asi to risknem, ževraj 18.6. majú už byť v AISe vysledky z farmácie ta som zvedavá a asi tak sa zariadim už podľa toho.
Niekde na fb v nejakej skupine som čítala, že aj minulý rok boli skôr tak okolo 18. Keď to nájdem tak sem hodím link. Ináč písal to nejaký chlapec, ktorý bol aj minulý rok na prijímačkach a tiež mali byť oficiálne výsledky až 23. a boli 18.
@Majkaccc
Už som tú skupinu našla aj ja, no niekedy neviem čomu mám veriť a čomu nie najradšej by som to mala už čierne na bielom ale verím, že šanca tam je
@aneuploidia1 bože aka je hranica neviete už nahodou lebo to je šialené čo sa tento rok s hranicami robi... na všeobecné na UPJŠ sa posunula o 31 bodov. Do Martina sa tiež o nejakých 20 bodov posunula... tak už stresujem kvalitne
@Greenscarf
Zatiaľ som ju len vyplnila a peniaze pošlem tento týždeň zrejme. Treba to poslať do 30.8. až. Prípadne skôr ak chceš stihnúť termín žiadania na intrák do 30.7.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Chystám sa farmáciu aj keď si nie som celkom istá .Sú prijímačky na farmáciu aj zajtra alebo bol dnes už posledný deň?
dnes bol posledny deň pokial viem rozhoduješ sa ešte aj medzi niečim inym? ja som inak dosť nerozhodná akurát čo sa tyka tych škol
Nevieš náhodou s koľkými bodmi brali minulé roky?
ja tieež presne tam a v utorok noo to je pravda, aj ja som obidve skončila skor, už som len tak listovala ten test a čakala ... tak to maš dobry vysledok, určite budeš prijata a čo chystaš sa tam či skor ako zalohu to maš?
ja tiež poznam velmi vela ludi čo teraz v jednom kuse len o medicine basnia ale skor si myslim že vacsina to vidi velmi ružovo, niektori to robia len z donutenia rodičov aa potom tu je zopar takych čo to ozaj chcu aj na to realne maju... čiže asi tak .. no presne tak, 6 ťažkych rokov, atestacie, zo začiatku nekonečne služby v nemocnici.. človek o tom musi byť na 100 % presvedčeny aby to zvladol a bol schopny tomu tolko obetovať.
No ja to mam tak isto už len dufam že ma tam príjmu.. veľmi by ma zaujimala aka bude hranica ale neviem nikde zistiť ani aka bola pred rokom tak už asi zostava len čakať
@aneuploidia1 to maš v pohode podla mna pozeram že mame podobny počet bodov, tak verim tomu že budeme všetky prijate aj ked neviem ani tipnuť aka by mohla byť hranica
mimochodom nedavali ste si nahodou niekto prihlašku aj na prirodovedecku na upjš? pytam sa lebo tak tam maju odveci zapis už teraz 20.6. ako keby nevedeli že mnohe školy maju vyhodnotenie prijimačiek až neskor....
Už som tú skupinu našla aj ja, no niekedy neviem čomu mám veriť a čomu nie najradšej by som to mala už čierne na bielom ale verím, že šanca tam je
To vôbec netuším, no nestresuj, mysli pozitívne ale ja už tiež netrpezlivo čakám na výsledky.
Zápis je 3. septembra. Rozhodnutie dnes prišlo.
a ty si už poslala navratku ? je tam nejaky termin dokedy to treba poslať ?
Zatiaľ som ju len vyplnila a peniaze pošlem tento týždeň zrejme. Treba to poslať do 30.8. až. Prípadne skôr ak chceš stihnúť termín žiadania na intrák do 30.7.