Veľmi uvažujem o štúdiu spomenutý oborov mám však problém s rozhodnutím. Veľmi ma baví chemia s tou som problémy nikdy nemal avšak biológia pomenej hlavne o ľudskom tele. V rozvrhoch na med sú predmety suvisiace s chemikou len v prvom a druhom roku. Je to
@cider sak to je jasne jak facka ... ked ta az tak nebavi biola ludskeho tela co chces robit na medine ? ... a zase ked ta bavi chemia tak co este nie si na farmacii ... ale to su podla mna len take picoviny vsetko
na farmacii konkretne v KE je biola len prvy semester, ale sice je pravda ze sa potom natrapis s anatkou v lete lenze to by si sa na medine este viac..a ked ta bavi chemia, tak ta s najvacsou pravdepodobnostou prestane
okrem toho, farma v blave už roky podľa mňa nie je ťažká ani náhodou
ale hej, v labákoch si užiješ kopec srandy a predpotopných postupov na výrobu rôznych blbostí, z ktorých polovicu už nahradili novšie veci...
každopádne, takýto skostnatený učiteľský zbor je asi na každej fakulte, takže tomu sa nevyhneš, našťastie aspoň ja som počas štúdia natrafil aj na doktorandov mladších, ktorí sa aspoň snažia, aby to študentov aj trocha bavilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja nechcem konkurenciu
A u mna bol podobny problem az nato,ze mna obe bavili narovnako
ale hej, v labákoch si užiješ kopec srandy a predpotopných postupov na výrobu rôznych blbostí, z ktorých polovicu už nahradili novšie veci...
každopádne, takýto skostnatený učiteľský zbor je asi na každej fakulte, takže tomu sa nevyhneš, našťastie aspoň ja som počas štúdia natrafil aj na doktorandov mladších, ktorí sa aspoň snažia, aby to študentov aj trocha bavilo
Lebo ja budem mať maturitu z chémie a matiky, meniť sa to už nedá.
Vďaka