ja by som sa chcela tiež spýtať ako je to s tou farmaciou ja som 8-mačka a rozhodujem sa medzi farmaciou a pg-čkou a neviem ktoru si vybrať ako povolnie by ma skôr bavilo pracovať v lekárni ale vravia že je škola strašne ťažka poradite??
Všetko sa zvláda, pokiaľ chceš. Do BA majú primitívne prijímačky, kde sa len nabiflíš otázky a odpovede - aj s chybami. Podľa mňa, do Brna bolo ľahšie sa dostať... lebo som sa nemusela nič bifliť... ak sa učíš poctivo bio, che a chápeš tomu - tak nebudeš mať problém. V Brne je super prístup vyučujúcich, veľa z nich kedysi učilo v BA . Ľahké to nie je, hlavne letný semester v prváku. Teraz tento zimný bol totálne primitívny aspoň mi to tak prišlo po tom letnom v prváku. Skúškové je ale vždy naprd, to nezmeníš. A okrem iného FaF v Brne je omnoho lepšie vybavená než tá v BA, strašne veľa možností tu máš... Takže isto to skús, ak ťa to trošku zaujíma. S farmáciou sa nestratíš.
Do Brna oficiálne nie sú ... ale vraj sa dá zohnať nejaký súbor otázok ( sú tam ale otázky zo všetkých fakúlt VFU ... hygiena+farma+veterina) + vraj veľa otázok bolo podobných alebo aj dokonca rovnakých zo skrípt do Hradca na FaF.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a voľný čas závisí opat od toho ako ti to štúdium půjde..pozri si sylaby, študijné materiály a porozmýšľaj, či by ťa bavilo učiť sa to...