Dnes som si po dlhej dobe pozrela farmara asi 4 casti za sebou a bola som prekvapena vlastne skor ma to prekvapilo ako taka zmes charakterov sa moze ocitnut v jednej takejto show ( ak sa to tak da nazvat) .... Mozno su tam trochu hlupi ludia a viac menej
to je jedna z naj vecí čo beží v telke, proste to aj ked sa mám úplne zle a zapnem to, to proste sa nedá zasmiať na jednej stráne, áno som primitívna ako oni, ka to pozerám, ale mňa to baví a je to vtipné. Aj ked je smutné baviť sa na ľudskej hlúposti, ale tak čo už
Podla mna je to tak primitivne, az to je skor na zaplakanie ako smiech... Bohuzial svedci to aj o vyspelosti par ludi, ak sa na tom dokazu smiat... Tak ako boli tie extremne rodiny a z chudaka postihnuteho chlapca si robil srandu moderator...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@finrod
Dakto bude mat double kill
reality show takeho typu su podla mna riadne blbosti a su ovladane masmediami, aby mali sledovanost a viac penazi, nic viac, nic menej