Nevie niekto ako dlho sa varí fazula ? Idem si robiť obed, teda asi to bude až olovrant alebo večera ale potrebujem uvariť fazulu. červenú. Díky za rady
mal si kupit v konzerve a mal by si to o mooooooooooooooc rychlejsie,a kolegyna ti odkazuje ze fazula sa ma minimalne 12 odmocit ak ju kupis normalne ne z konzervy......
hups, ja som si to prečítal aj na obale, že sa má odmočiť vo vode cez noc ale tak nechcem čakať s dnešným jedlom do zajtra musí to byť dobré tak či tak však tam bolo napísané že to potom varíme v tej istej vode v ktorej to bolo odmáčané. ale nebolo napísané ako dlho všade som našiel len že do mäkka. tak budem musieť čakať a skúšať ale dakujem kolegyni za radu
no tak dakujem za rady, ale ja som už to jedlo dokončil za takú pol hodinku vám napíšem či sa to dalo jesť vyzerá aj vonia to perfektne takže možno vám sem hodím aj nový super recept
Fazula síce ked som ju varil bola mäkká, ale potom stvrdla zas trochu ( tak neviem či som ju málo varil, alebo to kvôli tomu že nestála pol dňa vo vode ). Ale inak som sa najedol dobre. Robil som si také niečo ako chilli con carne, uvaril som fazulu, a na panvicu som mal hodiť mleté mäso ( to bol další pozmenený detail, ja som tam hodil pokrájanú šunku ), pekne s cibulkou, to som opiekol "do zlatova" a potom som tam švacol asi 3 deci vody. Pridal som fazulu, ešte aj šampiňóny, zasypal som takým balíčkom z Lidla čo bol akože na to, a dokončil som to. A kto je hladný, môže prísť ochutnať, je toho dosť, a určite je to jedlé
moj otec prave robi fazulovu polievku a pred tym sa mocila asi len dve hodiny a to neodporucam lebo som uz strasne hladna, vari sa uz dve hodiny a este stale je chrumkavaa (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
PS: Zemiaky sa varia "do mäkka", cibuľa sa smaží "do zlatova". Zvykni sa na podobné výrazy. Variť sa nedá podľa hodiniek
Fazula síce ked som ju varil bola mäkká, ale potom stvrdla zas trochu ( tak neviem či som ju málo varil, alebo to kvôli tomu že nestála pol dňa vo vode ). Ale inak som sa najedol dobre. Robil som si také niečo ako chilli con carne, uvaril som fazulu, a na panvicu som mal hodiť mleté mäso ( to bol další pozmenený detail, ja som tam hodil pokrájanú šunku ), pekne s cibulkou, to som opiekol "do zlatova" a potom som tam švacol asi 3 deci vody. Pridal som fazulu, ešte aj šampiňóny, zasypal som takým balíčkom z Lidla čo bol akože na to, a dokončil som to. A kto je hladný, môže prísť ochutnať, je toho dosť, a určite je to jedlé