Mám takú blbosť so správami na FB:všetko,čo mi napíšu do chatu,mi príde aj ako správa..a tiež,keď je už niekto offline sa mi dá písať do chatu a dotyčný/á to dostane ako správu.Ako si to mám deaktivovať?A pri chatovom okienku tam dole vedľa mena mám také
tak to už aj asi ostane, ja osobne a aj niekoľkí moji kamaráti majú ten istý problém ... má to svoje výhody aj nevýhody, napr. všetko, čo si píšeš cez chat si môžeš kedykoľvek pozrieť a ten štvorec, čo spomínaš, je okno na maximalizovanie, čiže ti ukáže chat na celej obrazovke
ono sa to vola Facebook Messages a asi polroka to bolo experimentalne, cize kazdy kto to chcel sa musel prihlasit na to aby mohol pouzivat tuto sluzbu. Ono to chceli nejak skombinovat s mailami
ja to mám už asi 2 mesiace a nedá sa to zrušiť ja som mala s kamoškou rozpísaných asi 50 správ a teraz TRT to v jednej!!! výhoda, je že máš ,,historiu,,chatu inak je to také no ... a to prečo niektorým až teraz dali?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pomaly sa to dostane už asi ku každému, táto možnosť sa bohužiaľ nedá vypnúť, treba sa s ňou len zmieriť.