A a C, ale to by si ho musel pamatat, že ho tam mal a nájde si, že tam nie je... Ale ja teda 300 ludi v priateloch nemam takže keby si otvorim zoznam priatelov tak asi ani nepridem na to, kto si ma zmazal, kedze ich je uz len 299..
Neukazuje to kazdemu beznemu pouzivatelovi fb. Vacsinou na to myslim ludia pridu tak, ze ideu na tvoj profil a tam vidia, ze nie ste praitelia, lebo je tam moznost pridat priatela, co logicky vedie k tomu, ze si si ho musel niekedy vymazat, ked ma teda spomienku, ze ste priatelia uz boli...
tiež by som to nezistil kebyže mám 300 ľudí. ale mám v podstate dosť ľudí spoločných tak ak dačo okomentuje nejakému spoločnému tak vidím, že už ma vymazal
@klaudiqaaa tvoja otázka je teda skutočne k veci, a ty prvýkrát používaš birdz forum,že nevieš,že to tu neslúži k ironickým poznámkam, ktorými si tvoríš image premúdrelej blondíny ?... Leni nezistíš to, len tým, že náhodne natrafíš na profil, ktorý ťa nemá v priateloch
@perfectiondanslestyle keby si nebola sprostá, tak by si pochopila súvislosť mojej otázky s týmto fórom papaj veľa halušiek a možno raz budeš dostatočne chytrá na konverzáciu s inteligentnou blondínou, dovtedy ma neotravuj, dík.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
veď ho tam zjavne nechceš mať, môže ti to byť fuk či zistí alebo nie.
Plus, je mi úplne jedno, či to dotyčný zistí, keď ho nechcem mať v priateľoch, nech si poplače. Nezaujíma ma to.
,, dotyčný človek to nezistí(neukáže mu to na jeho konte;jeho priateľom,že som si ho zrušila) "
a potom tá za kt. sme hlasovali