Dá sa na Facebooku niečo take ako vypnúť vašu aktivitu že proste budete neviditeľní pre ostatných ani vaši priatelia neuvidia čo ste likeli komentovali a tak, ja len chcem aby ľuďom ani priateľom neukázalo že som sa pridala na udalosť iba o to ide
hej presne... tak načo budeš označovať že tam ideš... a nie nedá sa vypnúť to že keď niečo niekde like-neš alebo komentuješ že to ukáže tvojim priateľom. To sa nedá, pretože ak komentuješ na akejkoľvek stránke je verejná, teda každý môže vidieť tvoje reakcie, a fb to proste ukazuje. Tiež by som bol rád keby to nerobil, lebo zase nepotrebujem aby každý vedel čo kde robím čo píšem... alebo už len z princípu keď budem rybár a budem komentovať niečo na stránkach pre rybárov, tak to bude ukazovať na nástenke plno príspevkov ľuďom, ktorí sa o rybárčenie vôbec nezaujímajú a len im to tam spamuje nástenku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme