Áno, toto trápi dnešnú mládež. A Greasemonkey skript práve na toto je prvý v zozname skriptov s keyword "facebook" zoradenom podľa počtu užívateľov zostupne.
Myslim , ze clovek si to vsimne aj sam ak si ho odstrani niekto kto je pre neho dolezity nie ? A ak si ta odstrani niekto kto pre teba nie je dolezity potom je to fuk alebo nie ?
Ešte by som doplnila čo napísala @anzu@2 - Ak po prejdení zoznamu priateľov nezistíš, kto si ťa vymazal, tak je dosť smutné že si ho/ju vôbec mala medzi priateľmi.
OMG...ja osm si minule mazala priateľov na fb, lebo ma trápilo, že mi píšu ľudia, čo sa mi nevedia odzdraviť, keď idem po ulici...mám teraz takú stovku z 268...a to som rada
Pochvál sa nám, až 268 si ich mala? Jakú dobrú pamäť máš že si pamätáš presne koľko. Nebolo ich ani 267 ani 269. m-hm.
Odhadujem že keď si si vytvorila účet tak si všetkým poslala žiadosti, a potom ťa to už obťažovalo že si videla samé testíky a statusíky ktoré ťa absolútne netankovali.
Neuveríš, ale urobila som si ho práve dnes a už som to aj olutovala. A urobila som ho ešte aj preto aby si sa mohol spýtať túto otázku a aby sme mali o čom písať!
Úprimne nechápem, načo by to koho malo trápiť. A keď tak čítam aj statusy kamarátov, "idem si premazať priateľov"..
What gives? Tak buď sú to moji, aspoň kamaráti z videnia, alebo nie. Načo si, decká jebnuté, pridávate ľudí ktorých nemáte radi.. aby ste mali rispekt?
Ja osobne mám asi 5O ľudí medzi priateľmi. Ale sú to všetko ľudia, s ktorými si mám čo povedať..keby som chcel, tiež si naťukám 300 "priateľov". Každého čo som kedy stretol, bývalých spolužiakov ktorých som nenávidel, otravného suseda..ale načo? Aby mi mohol "stalkovať" fotky z môjho súkromného života asi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Naozaj úbohé a trápne sa niečo takéto pýtať. Prepáč, ale nechápem z teba. haha
Mládež? Odvážne tvrdenie.
Ty uz nie si mladez?
ale keď ich tam má 500, to by bolo namáhavé
Zrejme som, a aj ty, snáď.
(Ospravedlňte moje nadšenie, FB vídam len z diaľky.)
A trapi ta to, ak si ta niekto vymaze s FCB?
Samozrejme že ma to trápi, ako to že ten účet ani nepoužívam.
@ivca2345
Pochvál sa nám, až 268 si ich mala? Jakú dobrú pamäť máš že si pamätáš presne koľko. Nebolo ich ani 267 ani 269. m-hm.
Odhadujem že keď si si vytvorila účet tak si všetkým poslala žiadosti, a potom ťa to už obťažovalo že si videla samé testíky a statusíky ktoré ťa absolútne netankovali.
Neuveríš, ale urobila som si ho práve dnes a už som to aj olutovala. A urobila som ho ešte aj preto aby si sa mohol spýtať túto otázku a aby sme mali o čom písať!
a nie, nedá sa to..aspoň o tom neviem..a ak si ťa niekto vymazal, tak taký človek ti za to nestojí..a ani ty jemu, tak nerieš..
What gives? Tak buď sú to moji, aspoň kamaráti z videnia, alebo nie. Načo si, decká jebnuté, pridávate ľudí ktorých nemáte radi.. aby ste mali rispekt?
Ja osobne mám asi 5O ľudí medzi priateľmi. Ale sú to všetko ľudia, s ktorými si mám čo povedať..keby som chcel, tiež si naťukám 300 "priateľov". Každého čo som kedy stretol, bývalých spolužiakov ktorých som nenávidel, otravného suseda..ale načo? Aby mi mohol "stalkovať" fotky z môjho súkromného života asi..
..kvak..