uz som to tu sice raz davala, ale nejako som sa nic nedozvedela
a preto to tu spamujem znova......studenti a byvali studenti: kde je to ake, aky su profaci, ake prostredie, nalada, ake vyuzitie maju, resp. ktora ma lepsie uplatnenie......proste,
ahoj ja chodim na FBI na tuke....som spokojna...nikdy by som nesla na euke...kvalita tej skoly je hrozna...kamoska,ktora sa nedostala na tuke tam chodi a je zufala...totiz jej nevysli prijimacky a pritom matiku vie velmi dobre..len to pokaslala..a teraz studuje s ludmi..ktori sa tam dostali a mali pritom z matiky 13 bodov zo 100 a aj tak ju vedia...prostej je jej tam skoda,ak si z gymplu rozhodne tuke..da ti sice zabrat,ale da sa zvladnut...jasne vidno rozdiel,ze ti,ktori su tam z OA maju problem ,ale aj tak vacsina sme z gympla...profaci su ustretovi,prednasky kvalitne aj cvika...a neboj uplatnis sa niekde urcite...vo svojom obore je vraj fbi naj ...vyhodou euke je mozno len to,ze tam maju viacej praxe..+ moja spoluziacka chodila rok predtym na euke a odisla odtial a podala si prihlasku k nam...suhlasila s mojou kamoskou..uroven o nicom,nic ich nenaucili...a vobec sa tam nenadrela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a ta skratka znamena Financie, Bankovnictvo a Investovanie, cize nic extra vzrusujuce