Prečo všetci píšete úprimnú sústrasť???...to je to také hrozné??..inak plánujem tam ísť iba na rok a za rok to chcem skúsiť znova na EUBU,lebo zdá sa mi že tá STU-čka je skôr chlapčenská škola
@etelnair hej a čo je na tom že tam chcem ísť len na rok???...čo mám ten rok akože robiť aby som nezabudla všetky vedomosti??..ísť do práce (ktorú je v dnešnej dobe ťažké zohnať) alebo doma sedieť na riti a všetko zabudnúť??..nie!!..idem radšej na ten rok na STU-čku kde ma aspoň dostatočne naučia matiku na EUBU..a prosím ťa nechaj si svoje komentáre pre seba ak nie sú k veci..nepoznáš ma,takže nemáš právo ma odsudzovať len preto lebo som sa takto rozhodla!!
@fergie1581 neviem ci ta moc na FEIke matiku doučia... podla toho co som pocul sa skor budem muset doucovat matiku co ma nenaucili na strednej... teda neviem aku mas strednu ale aj tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nejake otazky? samozrejme v BA potom pijeme,