pls, neviete mi pomôcť? Bola som u kozmetičky na čistení pleti. Všetko v poho, odhliadnuc od toho, že som červená ako reďkva (to časom prejde). Ale na čele a lícach mám strašne rozšírené póry. Neviete poradiť, ako ich stiahnuť?
ja ku kozemticke chodim od strnastich a doteraz som nemala ziaden problem. tie zaciatky su mozno blbe,ale potom je to ok. ale zase kazdy ma inu plet, iny nazor a podobne cize asi tak. skus si dat na to detsky puder vraj to stahuje pory som pocula
No vies,k tej kozmeticke na cistenie pleti ak ju mas viac znicenu nemozes ist iba jeden krat,mala by si tam pravidelne po urcitom case ist niekolko krat aby sa ti plet vycistila uplne...ten jeden krat ti nepomoze,maximalne sa zbais necistot na plati len an par dni
ja ked som u kozmeticky,vzdy mi idu slzy,strasne nadavam,a mam chut ju zabit...ale pomaha mi to,tak si poviem ze to jednoducho vydrzat musim...a k tym porom.staci ak skusis masku,napriklad som mala z yves rocher na pory,a zmizlo to...
v zivote som nebola u kozmeticky,moja jedina kozmetika je cista voda a pory mam pekne stiahnute a nemam vyrazky.. mozno je to tym ze si na to nedavam chemiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov