Čaute! Rozhodol som sa kúpiť si prvé auto (nakoľko som študent, 18 rokov a ešte len zbieram skúsenosti), tak voľba padla na niečo lacné a spoľahlivé. Viac v 1. komente.
felicia je laska a tiez som si jednu kupila ked som mala 19 ale urcite by som ju nenazyvala spolahlivym autom. pri tom, kolko spotrebuje a aku potrebuje udrzbu, je okrem samotnej kupy celkom financne narocna. mozno by sa to dalo, ak si ju vies opravit sam a zohnat diely z vrakoviska, ale aj to je casovo narocne a treba to robit casto. vtedy, ked som si ju kupovala ja, bol tusim zaciatok roka 2015 a bol to rocnik 98 (tie novsie) a uz vtedy bola dost stara. mozno sa skus skorej pozriet po nejakej fabii, aj kvoli bezpecnosti.
Kamos by bol ochotný mi predať Felíciu, klasika 1999 motor 1,3 benzín 50kW. Trochu hrdze, ako každá felda. Za takých 350-400 by mi ju predal. Navyše je automechanik, čiže sa oň staral. Šli by ste do takejto kúpy? Poteší každá rada, hlavne od tých, čo sa v tom reálne vyznajú. Nechcem kúpiť šrot, ktorý bude nonstop v servise
Vďaka
@Hoperpohroma
Táto má najazdené 250 000, z toho 60 000 na novom motore. Čítal som a od viacerých počul, že Felícia je práveže lacná na náhradné diely a údržbu, tak teraz neviem
@justme2000 tak novy motor je aspon nieco. ale aj ked bol kamos mechanik, to auto jednoducho ma svoj vek a tak k nemu treba len pristupovat. ak ako docasna volba, tak kludne, ale asi necakaj, ze na tom budes jazdit 3 roky a bude to viac-menej bez vydavkov
je lacna na nahradne diely, lebo sa daju lahko zohnat. su ale hrdzave a stare, a ak si ju ale das opravit v servise, tak stale nieco stoja ludske hodiny a take auto potrebuje servis casto - preto je to mozno ok, ak si to vies opravit sam alebo to za supku opravi kamarat.
ale bolo to super auticko pre srandu. samozrejme je to na tebe, ja len hadzem svoje 2 centy ako byvaly majitel felicie.. ja si raz kupim feliciu ked budem stara a bohata a budem ju tunit, je to moj sen odkedy som mala tu prvu
jasne že darovala, nech sa zabije niekto iný nie ja
A vážne keď budeš sledovať internety tak sa dočkáš inzerátu že to darujú za prepis. Uplne SMRTEĽNE vážne to myslim.
Felicia bola aj u mna jednou z alternativ, nastastie ked mas kamosa automechanika, ktory ti opravi a vymeni suciastky, zober si nejakeho golfa, citroen, renault ... je to lepsie auto, modernejsie auto, aj napriek starsim rocnikom, a trebars najdes aj nieco s klimou. Klima je prave dovod, preco podaktori, ktori predavaju auta na inzeraty taketo stare, 98 rocnik a podobne, znizuju ceny, pretoze pytaju obrovske sumy za to, aj ked to je v slusnom stave, ale nema klimu, a nikto im to nechce kvoli tomu kupit. Niektori si myslia, ze to predaju za tolko kolko do toho auta dokopy vrazili za vsetky roky pouzivania... ale tak to nefunguje.
poviem to takto, ja som bola raz s feldou v prahe a prežila som, ale už by som do toho nešla, radšej by som si našetrila na fabiu
ale tvoj život, tvoja voľba
@justme2000 no a coby nie, ja som so kupil oktaviu 2za 5 litrov a investicia za necele 2,5 rokov sa mi trojnasobne vratila. Cakam na vhodny moment kedy si kupim nieco stokrat lepsie_(hoci ju mam v plnej vybave)
@pubertslatinocelny to si dobre povedal. Najma ked na autobilde ci kde na nete chvalia nove superby ktore by si mal kazdy kupit a podobme dristy. Ta posadim raz do eska, insie nebvudes chciet, a ojazdene za osem litrov dopohody viem zohnat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vďaka
Táto má najazdené 250 000, z toho 60 000 na novom motore. Čítal som a od viacerých počul, že Felícia je práveže lacná na náhradné diely a údržbu, tak teraz neviem
je lacna na nahradne diely, lebo sa daju lahko zohnat. su ale hrdzave a stare, a ak si ju ale das opravit v servise, tak stale nieco stoja ludske hodiny a take auto potrebuje servis casto - preto je to mozno ok, ak si to vies opravit sam alebo to za supku opravi kamarat.
ale bolo to super auticko pre srandu. samozrejme je to na tebe, ja len hadzem svoje 2 centy ako byvaly majitel felicie.. ja si raz kupim feliciu ked budem stara a bohata a budem ju tunit, je to moj sen odkedy som mala tu prvu
Kým budeš stará, tak Felície už nebudú
A vážne keď budeš sledovať internety tak sa dočkáš inzerátu že to darujú za prepis. Uplne SMRTEĽNE vážne to myslim.
ale tvoj život, tvoja voľba