Kamoš, aby mi zlepšil náladu mi čítal články/prosby o radu na www.feministky.cz ...bože...toľko hovadín na jednom mieste som už dávno nevidela.... napr program feministiek... aký je váš názor na tie (ženské)?
moj pohlad na ne je v pohode. Akurat, ze je vela feministickych prejavov a postojov...take tie agresivne voci muzom nemam rad..ale take trochu umiernene su v pohode...ja aj sam seba povazujem za feministu dokonca
akurat, feminizmus nechapem ako snahu o sposobenie, ze muz a zena budu rovnaki, ale ze budu len rovnocenni (co vo viacerych aspektoch este stale nie su).
Dokelu, ono vám úplne uniká prapodstata toho celého, feminizmus vždy bol len o zrovnoprávnení, čiže rovnaká šanca na prijatie do zamestnania, rovnaké platy, volebné práva a podobne, za to, že niekto to občas radikalizuje a nesprávne pochopí, to ešte nemôže byť celé nafigu, nie?
myslím, že len jeden clovek tu chápe význam slova feminizmus, pardón, dvaja a z toho jeden je dokonca chlap, ako ľudia....spamätajte sa prosím a predtým ako načnete diskusiu si aspoň niečo od danej téme preštudujte a netlačte kraviny ľuďom do hlavy, ďakujem.
Pojem "feminizmus" ako taký sa už zvrhol...Pôvodné feministky bojovali za práva žien. Napríklad právo voliť (Film: Anjeli s oceľovými hlasmi).
Išlo im o to, aby nebola žena vnímaná v štýle: "drž hubu a krok"...toto je chvályhodné.. Dnešné akože "feministky" sú zatrpknuté škatule bez chlapov, ktoré by síce nejakých chceli, ale tí zase nemajú záujem o ne.
A tak teda milé slečny feministky namiesto toho aby skúsili muža pekne zaujať, budú radšej nadávať, že "chlapi sú svine," "všetci sú rovnakí", "myslia iba na jedno", "ja k životu nikoho nepotrebujem, som sebestačná, emancipovaná žena"... a toto už je poľutovaniahodné ...
@semhaforas ak viete čo slovo feminizmus znamená, nemôžete ním označovať niečo, čo ním nie je...to, o čom hovoríte je extrémistické hnutie, ktoré má s feminizmom spoločné asi len to, že sú v ňom ženy....
@xixixi dobre tak skus ist robit do bane alebo take nieco, proste zena na to neni stavana.
Feminizmus s ktorym sa stretavame v dnesom svete je akurat na smiech a tie zeny su zakomplexovane atd , kedze tam uz vobec nejde o nejaku rovnopravnost. Na nasej skole bola ucitelka biologie, co tvrdila, ze muzi budu zit na stromoch atd. .
Ozajstné silné ženy si nemusia zakladať stránky a niečo si dokazovať, tie skutočné nemajú potrebu robiť rôzne manifestácie, ide o to, že tieto ženy aj keby sa pretrhnú, ale skutočné feministky nikdy nebudú. Feministky sú bojovníčky, tieto webové stránky sú len kričanie do prázdna a snaha dokázať niečo, čo od nich nikto nechce. Žena má byť ženou, muž mužom. Načo sa ženy se*ú tam, kde ich netreba ? Som žena, ale toto .. Myslím, že tu je namieste slovo zakomplexovanosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
akurat, feminizmus nechapem ako snahu o sposobenie, ze muz a zena budu rovnaki, ale ze budu len rovnocenni (co vo viacerych aspektoch este stale nie su).
Dokelu, ono vám úplne uniká prapodstata toho celého, feminizmus vždy bol len o zrovnoprávnení, čiže rovnaká šanca na prijatie do zamestnania, rovnaké platy, volebné práva a podobne, za to, že niekto to občas radikalizuje a nesprávne pochopí, to ešte nemôže byť celé nafigu, nie?
ked chcete nieco origos feministicke, pozrite si » www.aspekt.sk/... (i ked tam sa zrejme tak nenasmejete )
@adrianne
presne to som chcela aj ja skonštatovať
má pravdu
je smiešne povedať toto :d
Išlo im o to, aby nebola žena vnímaná v štýle: "drž hubu a krok"...toto je chvályhodné.. Dnešné akože "feministky" sú zatrpknuté škatule bez chlapov, ktoré by síce nejakých chceli, ale tí zase nemajú záujem o ne.
A tak teda milé slečny feministky namiesto toho aby skúsili muža pekne zaujať, budú radšej nadávať, že "chlapi sú svine," "všetci sú rovnakí", "myslia iba na jedno", "ja k životu nikoho nepotrebujem, som sebestačná, emancipovaná žena"... a toto už je poľutovaniahodné ...
@mm47 hmm... vieš čo, že? tak pssss....
Feminizmus s ktorym sa stretavame v dnesom svete je akurat na smiech a tie zeny su zakomplexovane atd , kedze tam uz vobec nejde o nejaku rovnopravnost. Na nasej skole bola ucitelka biologie, co tvrdila, ze muzi budu zit na stromoch atd. .