Popravde, asi pred týždňom som sa prvýkrát dozvedel, že v Miškolci sa dá dobre nakúpiť. S rodičmi sme sa tam teda vybrali, a na moje prekvapenie som tam stretol viac známych tvárí ako na Hlavnej ulici po poludní. Zaujímalo by ma, prečo pri takejto frekven
thaa odporucit sa neda co si tam kupit kazdy nakupuje ine aa newem noo aale v niektorych mestach su aj slovenske tabule napriklad v szarvasi.... ale tam ej aj slovennska skola ale akoze wes ani na slovensku nie je moc madarskych tabul aaa nemyslim si ze madari maju prikazom sa slovakom prisposobovat wes... aaaa ani slovaci to nerobia ....aa uz vobec nemmozu zato ze maju lepsie ceny ako v inych krajinach ako napriklad tuna na slovensku ...ale maju vyhodu aspon maju wecsiu navstevovanost aa wecsie trzby hehe no asi tak noo
bol som v rakúsku v parndorfe nakupovať, je tam designer outlet, predávajú tam akože handry z minulosezónnych kolekcií, za slušné ceny, hociaké značky ... a dá sa tam dostať pekne, bez problémov
ako ked madari chcu na slovensku mat madarske ucebnice je celkom nelogicke aby v madarsku len tak nechali urobit slovenske tabule...ja som bola len na ukrajine...ceny dobre ale strasnyyy bordel tam bol
nakupujem povacsine v zahranici, u nas je v porovnani so zahranicim velmi maly vyber a este je to aj poriadne predrazene. nebudem si predsa tu vyberat z troch kusov triciek, ktore ma aj tak uz polovica republiky, ked mozem na vikend vybehnut za hranice, kde si vyberiem z desiatich kusov, ktore tu nikto nema.
osobne mam najradsej cechy, madarsko, co sa polska tyka - maximalne tak krowky...
tyzden dozadu som bola v gyori, no sranda neskutocna... vysvetluj predavacke madarke, co anglicky nepipne, ze chces suchare...
inak, tie tabule by tam slovensky byt nemuseli, stacila by aj anglictina. fakt si tam vsetci myslia, ze kazdy, kto im pride do madarska, automaticky madarsky aj rozumie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale ja to nepotrebujem
osobne mam najradsej cechy, madarsko, co sa polska tyka - maximalne tak krowky...
tyzden dozadu som bola v gyori, no sranda neskutocna... vysvetluj predavacke madarke, co anglicky nepipne, ze chces suchare...
inak, tie tabule by tam slovensky byt nemuseli, stacila by aj anglictina. fakt si tam vsetci myslia, ze kazdy, kto im pride do madarska, automaticky madarsky aj rozumie...
» v4travel.eu/miskolc...