Topfest, Rock For People, Pohoda - ešte uvidím, potom tu okolie čo východ dá. ako minulý rok Letný Open Air Fest, Zemplínska Šírava, Snina Fest. a tak.
tento rok som plánoval aj Glastonbury ale to som ešte ďaleko od toho aby mi také plány vyšli. snáď o 2 - 3 roky aj áno.
klasika, ako každý rok, všade či už ako stánkar alebo novinár alebo návštevník. a nech tam idem hocijako, je to raj. budem mať po štátniciach, bude mi najlepšie na svete
@mayo kebyže chcem už len kúpiť lístky na všetky tie festivaly tak by som musel predať auto. teda auto teraz nie, kto by ho rozbité kúpil, ale chápeme sa
@mayo no ja mám už aspoň na pohodu. Opener sa aj ja chystám zriešiť, a ešte by som do zahraničia chcel na frequency v Rakúsku, kvôli MUSE. A možno ten Sziget, to si nechávam otvorené.. a určite ako aj minulé dva roky dávam Uprising, to je festival s nezameniteľnou arómou vzduchu, tam treba ísť
taaaakze ak nebudem mimo SR tak urcite Ružina, Domaša a Snina...samozrejme nenecham ujst Uprising Aquabeatz, Totoe hiphop aaaa na 10000 % Sziget! vrelo odporucam kazdemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a inak na vsetky na ktore najdem spravnych ludi konecne nejako vyuzijem to ZŤP
tento rok som plánoval aj Glastonbury ale to som ešte ďaleko od toho aby mi také plány vyšli. snáď o 2 - 3 roky aj áno.
Mne stačí zaplatiť dopravu (ideme aj tak stále autíčkom)
A nejakú fľašu, inak chill leto a veľa stanovania
Nieje to drahšie než Pohoda napríklad.
Mám rád ľudí, ktorí si vedia urobiť čas, priestor aj financie.
Nebaví ma naháňať, pýtať sa veľa, organizovať a požičiavať.
Chápeme sa, že?
Mimo to, na Opener mám už domácu Varšavskú partiu, čiže ubytko, lokálne zvyky a catering je vyriešený
Dosť by ma zaujímalo čo si mám predstaviť pod pojmom "lokálne zvyky"
@tunidlo však?