čooo??? css nebudú?? to snáď nie! na to som sa tešila! : disappointed: no jo, ja sa teším na tých ľudí, čo sa tam budú zabávať spolu so mnou. na všetkých tých, ktorých nepoznám, ale spoznám... to už sa začalo podobať na zvukomaľbu
nechcem byť mrcha, ale to, že tam CSS nebudú, mi je úplne jedno, lebo ma vôbec neoslovili teším sa na tustého chlapca chudého a vlastne na úplne všetko, náladu, atmosféru, ľudí, stanovanie, leto, hudba, juchuchúúúú... a práve mi sesternica hučí do ucha, že možno budú Pendulum
No napriklad ja som si tam nasiel dost dobrych veci... nejake to ska aj zahranicne a dost tanecnej hudby dalej urcite Fatboy slim.... z mojej strany spokojnost!! Hlavne nech dojde aby to neskoncilo ako minuly rok Air!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
CSS no smola, hoci uz 2. rok som sa na ne tesila.. svinky
ale bude The Wombats, na tych sa teda tesim, aj na Bell X1 sa tesim a samozrejme na slovensku hudbu, Para, PPE, Sloboda
a som zvedava, aku gitarovku nam Michal vykuzli
a na hodokvase IAM X...toto nieeeee... (
jedine pre co by som sla a musim ist na kvas su IAMX hoci uz som ich videla v zrkadlovom haji...ale na festivaloch maju bohovske shows!!
kto este oslavuje so mnou?
Editoooors! editoors
a the subways!!!pomooooooc