no, zatiaľ máme s kamošmi na pláne pohodu a hip-hop kemp a niečo menšie, možno orange hip hop či ako sa to volá, a ešte uvažujeme o nejakom, ktorý bude veľmi skoro, aby sme si mohli spraviť poriadny reset hned na začiatku po škole. a tuším to bude niečo v hornej strede. inak ja by som rada išla aj na jeden festival, ktorý teraz neviem ako sa volá, ale je tam samá etno hudba a reggae a ska a tak podobne. ten je tuším tiež v čechách... zatiaľ to vyzerá na tieto, ale myslím, že počet sa zvýši a veľmi sa teším
na hodokvas uz mam kupeny listok - myslim ze ma zas obsadenim nesklame
topfest - tradicia, uz tusim 5. rok tam idem
bud zakovic alebo rudava - rudava sa mi uz tak nepaci, ale vacsina znamych chce ist tam a zakovic je vraj super pocuvam z kazdej strany - keby sa nekryli tak idem na oba, este sa rozhodnem
Na Duchonke som bola minuly rok, pre zrusene okey, no nikdy viac. otrasna organizacia a vsetko okolo toho, keby neboli listky zadara, tak lutujem, ze som tam bola.
Tuším mám trošičku podobné plány ako luboso. Rockfest, piaty rok, dúfam že chytím to miesto stanovacie ako vždy. Tam sa vždy nejako inštinktívne doplazím
napodobne... zelena voda je super.. a na hodokvas mam listok uz davnejsie... no a potom este ta rudava by sa hodila, tam to tusim bude tento rok vyzerat celkom dobre co sa tyka kapiel..
jasne kokos festivaly, voda, ziadne starosti..ako kazdy rok urcite sa zacne TopFestom, Hodokvas, Punk Island, Rudava, HardFest - uplne genitalny.. kokos tatko ma co sponzorovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hodokvas - zo zvyku a aj kvoli kapelam
topfest - len tak
punk island - aj ked este nie su zverejnene kapely
ak bude, tak aj vegafest - hoci kapely tiez este nie su zverejnene
a snad este nejaky festival pribudne
topfest - tradicia, uz tusim 5. rok tam idem
bud zakovic alebo rudava - rudava sa mi uz tak nepaci, ale vacsina znamych chce ist tam a zakovic je vraj super pocuvam z kazdej strany - keby sa nekryli tak idem na oba, este sa rozhodnem
a potom nejaky cervenik
ale vidim to skor na topac... lebo potom budem mat peniizky aj na zakovic