no teda nedam, lebo zan nedam 200€ pretoze ich nemam
a inak by som chcela na colours of ostrava, ale cakam kym mi kamoska vyhra listok.
toto leto nebude hudobne, musim setrit korunky, ale nevadi mi to.. minule som si v tomto smere uzila az az
Topfest jednoznačne! Lístoček sa na mňa usmieva už od decembra
Možno Bešafest vyskúšame čo to je zač
no a Slížovica musí byť aj keď môj posledný víkendový august je už teraz dosť nabitý, tak dúfam, že to stíhame
@tasha5 hej raz som stopol dvoch šialených španielov, čo išli na slovtek niekde do okolia rimavy nad kokavicou a mali so sebou mapu slovenska v mierke 1:1 500 000
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale ked som videla line up Novarocku, mala som chut zahrat sa na Bartosku kvoli tomu ze tam nebudem..
Chcela som aj Vrbovské vetry, lebo minule bolo super, ale asi nebude čas
a vyzerá to aj na uprising lebo ma tam nejeden človek volá.
no teda nedam, lebo zan nedam 200€ pretoze ich nemam
a inak by som chcela na colours of ostrava, ale cakam kym mi kamoska vyhra listok.
toto leto nebude hudobne, musim setrit korunky, ale nevadi mi to.. minule som si v tomto smere uzila az az
Možno Bešafest vyskúšame čo to je zač
no a Slížovica musí byť aj keď môj posledný víkendový august je už teraz dosť nabitý, tak dúfam, že to stíhame
@sadistrom poznas ten woodstock?
Ale celé leto budem za hranicami ďaleko, takže žiaden festival
IIIHA no tam takych je, ale my mame problem to najst nie oni este
Woodstock ☮ Going Up The Country ☮
» www.facebook.com/events/42534121...
todle