@wampirekiss heh,no to je síce pravda ale...pochybujem že by mi dovolili v mojom veku chodit na každý druhý festival a tak...ale ked už budem staršia 16,17,18 tak to už bude iné už čakat nebudem
tento rok som bol len na Punkáči deťom, chcem ísť ešte na Pod parou do čiech... išiel by som ešte aj na Uprising a Mighty sounds, ale nemal som peniaze... snáď na druhý rok ... minulý rok som toho stihol ale viac
Iba tak pre zaujímavost a inšpiráciu ako sa dostat na Topfest zdarma kamoš hovoril že sa dostal na Topfest tak že "skušal sa zamiešat do davu či prejde a prešiel! " a na druhý den mu dal kamarát jeho náramok
No milujem festivaly, aj keď tento rok - no mi to nejak nevychádza..Bola som na Inom feste v Prahe (pseudofest) - ale tak dobre bolo, potom Pohoda..a teraz momnetálne na Grape chystám a teším..
@fatmatt poslala by som ho za mojím frajerom on ho má dokonca aj vytetovaného na prvom mieste v jeho živote sme len dvaja - ja a spevák Toy Dolls ale keby ho už mám doma, určite by som s ním poriadne pokecala, vyzerá, že je to skvelý človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
TopFest a Punkáči deťom, na tých som zatial bola ale už sa asi nechystám na žiadny, nemám prachy
ale na budúci rok, pojdem na každý ktorý sa bude dať!
A bola som na takých a idem na také Nechce sa mi písať
@monikams To není sex, tu nemusíš čakať ale ísť!
na minikvas som planovala...to bol jediny svetly bod prazdnin..a ti dementi ho zrusili
a plany mozno este snad v Oktobri Bratislava Jazz Days ale uvidime
no a moj tajny sen Oktoberfest v mnichove ale to je z trosku ineho sudka ♥
a stále ma serie že som nebol na Easthetic-u!
(StreetFest , Funradio Dohoda , SummerBeach ...)
a potom kukám že skalica