Jej, otec akurat vtedy bol v prahe, a pekny bordel tam bol. Ja som proti nackom, a nech si kazdy hovori co chce, ze antifa su take iste svine, je to hlupost. Antifaci nevznikli z rozsafnosti par lavicovych extremistov. Bola to odozva na rozmahajuci sa rasizmus a nacizmus.
byval som s fetakmi - ktori uzivali navykove latky.. piko, has, toluen, nenavykove - lsd, hubky.. ich zasada na izbe bola - co je moje, to je tvoje. na nic sa nepytaj. co chces, to zjedz, pocizaj si..
byval som napr s metrosexualmi - ked nieco chces, najprv sa opytaj, resp. kup si, zozen si
tu neni o com, neni logicky mozne porovnavat fetaka a neonacistu, pretoze je hned logicke, ktory clovek ma lepsiu povahu.. neberte tieto slova doslova..
inac, ukazalo sa tu slabomyselne chapanie niektorych ludi (ako inac).. oni si nechceli pozriet pamiatky, lebo ani nevedeli, pred cim stoja.. uz z prveho pohladu som vedel, ze je to blbost.. ako je mozne, ze to zas niekto nepochopil? tito ludia potom diskutuju na forach a vyvolavaju hadky, pretoze su nechapavi..
@xhtml ach, zas to tvoje delenie ľudí do škatuliek. vieš čo? bývam s babami, ktoré z prdele hovoria o hitla bunny, sú závislé na nakupovaní, nadávajú jak choré vrany a serie ich to, ako vyzerajú a vieš čo? štedrejších spolubývajúcich som nikdy nemala. lebo štedrosť nie je určená závislosťou na látkach
na tom videu nebola strana ktorú by bolo treba obhajovať... ak si zaslúžili dostať tí holohlavci, potom by mali riadne kopačky lapiť aj tí zakuklení tzv. antifáci. večne sa vykrikuje o náckoch že sú zbabelci a útočia len v skupinách proti menším skupinkám... tu to máme. zlo jak zlo
@41 neonacisti si seru do huby uz len tym, ze su slovania (teda ti ceski/slovenski) a uznavaju to co uznavaju ich pradedovia by z nich asi nemali radost a velmi rychlo by ich vytrieskali trstenicov.
Btw sranda, ze si isli pozriet pamiatky no ked sa ich ten typek opytal co je to za budovu, tak nemali ani sajnu.
Kazdopadne jebnuta je aj jedna aj druha strana v ruke boxer/bejzbalka/whatever a v hlave nasrate od vrchu az po spodok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ja vidím len holohlavých vymletých násilnikov
@tomas @tenpatic
poprosím zmažte to
video má pod sebou diskusiu
Fašisti aj Antifa sú rovnaké hovädá, ktoré by som zakázal.
prečo?
pridá tu video Antifa Vs. Neonacisti
obidve hnutia bojujú za svoju ideológiu hlavne násilím, NÁSILÍM.
a urobil z toho
FEŤÁCI VS. SLUŠNÝ ĽUDIA
okrem toho, že to iba maximalne pritiahol za vlasy
zavádza to.
A je len otázka času, kým sa tu zbehnú fanatici, ktorí si dobre každý na seba popičuje.
ANTIFA
Diskusia = výmena názorov o nejakej téme, ktorá má obyčajne viesť k vyjasneniu al. vyriešeniu nejakého problému, rozprava
A toto tu je skôr o tomto:
X: Ty feťák!
Y: Ty holohlavý skurvysyn!
A nepríde mi to veľmi o "výmene názorov"
Zatiaľ tu nieje, čiže chill out, keď to tu bude, potom to rieš
@0 @masliak11 "feťáci"
@1 @fxx "prijebaní"
@3 @jerry483 kokotkovia
@4 @masliak11 "čúraci, hajzli"
@8 @masliak11 "židia"
@1 5 @sonet "holohlaví skurvysyni"
6 príspevkov z 21?
slušná bilancia na flame, nie?
ps. keby AJ.. fetak je tisic krat stedrejsi, ako obycajny clovek a nenarobi tolko zla ako nejaky neonacista
byval som s fetakmi - ktori uzivali navykove latky.. piko, has, toluen, nenavykove - lsd, hubky.. ich zasada na izbe bola - co je moje, to je tvoje. na nic sa nepytaj. co chces, to zjedz, pocizaj si..
byval som napr s metrosexualmi - ked nieco chces, najprv sa opytaj, resp. kup si, zozen si
tu neni o com, neni logicky mozne porovnavat fetaka a neonacistu, pretoze je hned logicke, ktory clovek ma lepsiu povahu.. neberte tieto slova doslova..
inac, ukazalo sa tu slabomyselne chapanie niektorych ludi (ako inac).. oni si nechceli pozriet pamiatky, lebo ani nevedeli, pred cim stoja.. uz z prveho pohladu som vedel, ze je to blbost.. ako je mozne, ze to zas niekto nepochopil? tito ludia potom diskutuju na forach a vyvolavaju hadky, pretoze su nechapavi..
vsade bola, vsetko vie.. ty by si mala ist na psychiatriu a ucit sa - takto vyzera kruh, toto je stvorec, modre pero pise modrou farbou, NIE RUZOVOU..
nič nevieš a vela kecas
len na to som chcela poukázať.
klasicka poznamka od cloveka, ktory chce rypat.. UZ SA NEVHYJADRI k tomu, o com bola rec.
ale odboci
nevravim ze sme dobry ale myslim si ze sme lepsi
Btw sranda, ze si isli pozriet pamiatky no ked sa ich ten typek opytal co je to za budovu, tak nemali ani sajnu.
Kazdopadne jebnuta je aj jedna aj druha strana v ruke boxer/bejzbalka/whatever a v hlave nasrate od vrchu az po spodok.