Jedny chlaúi sa mi z mojej buducej strednej školy vyhrážaju,že to na intráku nerozbehnem.Nič som im neurobila,ani ma nepoznaju,lebo to píšu mne na mail.Dokonca tvrdia,že su tam fetácia že ma prefetuju.Podla vás to je pravda.Ved hádam su tam aj vychovavate
A odkial vedia tvoj mail? Musia vediet, ze si to ty, ked vedia, ze ides na tu skolu a maju tvoj mail. Ale netrap sa tym, asi su to len nejake pripady..Ja na intra nechodim, al toto je riadna blbost.
Podla mna ti tie maily pise niekto, kto na tu skolu vobec nechodi, koho dobre poznas, a koho urcite nemusis. Niektorych bohuzial take bavi dokonca ak vedia robit v php, mozu ti poslat aj mail z hocijakej mailovej adresy, napriklad od tvojho frajera alebo mamy. Ale zas taky extrem to snad nie je...
Napis im, nech sa stretnete a nech sa do teba pustia nazivo. Nakoniec mozno stretnes nejakych dvanastrocnych chlapcov alebo svojich spoluziakov. Ale asi nepride nikto
Mid ma pravdu...staci ich poslat na stretko s niekym...kedze si z Nitry, nebude problem zohnat nejaku tu korbu, co ti bude robit garde...a potom sa uvidi, kto bude koho sfetovavat...
Husky: Si ma predbehol o jednu minútu...práve to som chcel povedať. Presne tk zober si zo sebou niekoho kto bude stáť trochu v zadu a keď uvidia že je problém tk prídu a bude nakladačka.
Uffff,hádam sa nebudem musiť báť .Chlapov sa nebojím,ale musím priznať,že ked vidím viacerých pokoúe ozaj silných,ten strach mám.ale inaaaaaaaak sa aj ja vieeeem biť:o)
no hello..intrak.no ja tam tiez nechodim ale robi tam moja matka..nejaku kancelarsku krysu a vzdy pred prazdninymi chodia upratovat izby ked su tam uz neni studenti..ty kokos ze je tam vazny chliev sprcaky v chladnicke,hnile maso pod postelami a taketo vecicky...a o tom fete!!!kde sa nefetuje???
jako nehovorim ze nanasom intraku nepadlo to nejake bongo ci joint alebo fajka ale zebi neco ine prosimta scoho bi potom platil intrak kebi vsetko preondili na fete..(inak s tou korbou to je dobry napad)
to ze ta nafetuju sa nemusis bat podla mna lebo je to drahe kazdy si to musi kupovat a ze by mali tebe davat nasilu a zadarmo to pochybujem.viem to naisto som tiez na intraku kde sa droguje a zadarmo ze by som mal davat dakomu proti jeho voli nepripada do uvahy
intraky su semenistom neresti fetovania a bezbreheho niacnia tiel vsetkym dostupnym... Heh.. 3x za noc ti nastrelia zilu nakym svinstvom (okena, vifon aj s cestovinami, potkanie semeno a pod.) A skoncis jaq smazka pod mostom heh....
MUHEHE.. MUHEHE MUHEHE.. co som pocul taq je tam skoro problem si dat cigu... heh..
nooo ya wiem z vlastnej skusenosti ze na intraku sa robia weci ktore by ste si nemysleli...takze ked to je prawda co ti hovoria tak to mozu spravit sorry ale je to tak.... a aj ked su tam vyxovavatelky tak sa to v pohode da..... ale ked nebudes xciet tak to ptm neide
no ja som tiez na intraku a je to tam hrozne.fakticky.. leze mi to tam na nerwy.. nenawidim to tam..wyxowawatelky su totalne p*ce.. a za sk. rok sa tam dwe diewky otrawili a jeden chalan wyskocil zo 4 posxodia.. takze faaza dost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Podla mna ti tie maily pise niekto, kto na tu skolu vobec nechodi, koho dobre poznas, a koho urcite nemusis. Niektorych bohuzial take bavi dokonca ak vedia robit v php, mozu ti poslat aj mail z hocijakej mailovej adresy, napriklad od tvojho frajera alebo mamy. Ale zas taky extrem to snad nie je...
Napis im, nech sa stretnete a nech sa do teba pustia nazivo. Nakoniec mozno stretnes nejakych dvanastrocnych chlapcov alebo svojich spoluziakov. Ale asi nepride nikto
MUHEHE.. MUHEHE MUHEHE.. co som pocul taq je tam skoro problem si dat cigu... heh..
Ujo Plynar
ale iank oni niesu zly ludia len ich malokto bere ale bat sa ich fakt netreba...