Viete o tom, že na svete je už viac než 80 druhov fetišov. A preto ma zaujíma, či máte nejaký fetiš. Ja mám okolo 20 fetišov. Som perverzný? Tak podobní zvrhlíci zapíšte to tu komentami!
neviem ci je to fetis, lebo nejaka zavisla na tom nie som
ale pacia sa mi krky, klucne kosti, skrabkanie strniskom, ruky, piercingy, tetovania..
na sebe sa mi pacia samodrzky, korzet.. a take tie pekne veci
ale nemam pochopenie pre vacsinu fetisov.. ako napr. chodidla alebo este tie divnejsie.. preto sa za fetisistu nepokladam, lebo podla mna sa mi pacia len bezne veci, co kazdemu druhemu a fetisistom sa to paci az chorobne vela podla mna..
@chalanodjazera definuj čo si predstavuješ pod pojmom "pokrytec" a vysvetli aspoň jeden dôvod na základe ktorého si myslíš že to že si ma zaňho označil nie je úplne odveci.
Tiež mi príde príjemné strnisko na tvári chalana, keď pichá. Inak mám dosť rád ruky, ale fetišom by som to nenazval, potom je tu ešte niečo, ale to sa mi zverejňovať nechce. Neni to zas hrozné ako nejaký latex, lycra a podobné chujoviny, ale nechám si to pre seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale pacia sa mi krky, klucne kosti, skrabkanie strniskom, ruky, piercingy, tetovania..
na sebe sa mi pacia samodrzky, korzet.. a take tie pekne veci
ale nemam pochopenie pre vacsinu fetisov.. ako napr. chodidla alebo este tie divnejsie.. preto sa za fetisistu nepokladam, lebo podla mna sa mi pacia len bezne veci, co kazdemu druhemu a fetisistom sa to paci az chorobne vela podla mna..
to ani Monk nema 20 fetisov
A hlavne blbovi ako Ty
Ja osobne... footfetish, BDSM... a kopec inych Ludia vy pozerate malo *filmov*... ale nie berte ma s rezervou