OK, predtým, než automaticky napíšete, že FI MUNI je oveľa lepšia a prestížnejšia a neviemčo škola, tak mi to dovoľte vysvetliť. Diskutujme len o týchto dvoch možnostiach, lebo tam som prijatý bez skúšok.
studujem na prvom stupni na muni.. a myslim ze z toho co vravis je pre teba lepsia ostrava.
FI skutocna kladie velky doraz na teoriu, co si nemyslim ze je na skodu, ale aks takymi predmetmi mas problem asi sa ti to nebude pozdavat.
ja sama popri skole nepracujem ale poznam dost ludi co to popri tejto fakulte stihaju ci uz na magisterskom alebo na bakalarskom stupni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
FI skutocna kladie velky doraz na teoriu, co si nemyslim ze je na skodu, ale aks takymi predmetmi mas problem asi sa ti to nebude pozdavat.
ja sama popri skole nepracujem ale poznam dost ludi co to popri tejto fakulte stihaju ci uz na magisterskom alebo na bakalarskom stupni