mimochodom o politokoch by sa to nemalo debatovat ale budis. uvidime co na to iny ludia
fico je podla man celkom dobry ... , kazdy ma nieco za a proti ....
viac suhlasim s nim , meciarom a slotom ako s dzurindom ,bugarom , a celym KDH..byvala vlada proste dojebala co sa dalo....nehovorim ze tato je idealna ale je to lepsie aspon o nieco
ono ako anketa toto zle byt nemusi..
ale tym ze sa tu zacne diskusia.. zacnu tu zbytocne hadky.. lebo sem pride nejaky radikal co zacne nadavat a druhy ktory mu zacne oponovat a potom sa to zvrtne..
ach joo
Ja neviem čo všetci na tom Ficovi vidia. Nespravil dokopy nič, len sa hrá na dobrodinca nafúkne nejakú banalitu a budí dojem že niečo robí + nasľubuje nesplniteľné alebo stavia na zopár dobrých reformách minlej vlády... Ale to robi asi každý politik takže škoda so vôbec tým zaťažovať
ja sa povužejm za ľavicového liberála, a v mnohom by som našiel zhodu s líniou Smeru, ALE je príliš vela tém kde sa s ňou nezhodujem. Nerád hodnotím človeka samostatne, ale ako predstavitela politickej línie. Fico totiž nie je lavičiar. Duplom nie celý Smer. Je to strana typu "catch-all party", ktorá kopíruje verejnú mienku, a tým získava velký počet hlasov. V istom hladisku je to výhodné, ale tu mám pocit že je len preto, aby mala moc, pre nič iné.
Nie vyslovene proti, ale rozhodne nie za ... Možno keby sa naučil rozprávať tak by som mal k nemu neutrálny postoj, ale to sa asi v dohľadnej dobe nestane
fica som raz videl nazivo... isiel okolo mna v jednom obchode... ty kokso: on fakt vyzera ako keby sa s konom zrazil, chudak kon ale podla mna fico mal ostat pri svojej profesii pravnika a nemiesat sa do veci, do ktorych sa nevyzna... nemam ho rad, len nasluboval hory-doly, no nic neurobil... len rozhaduje peniaze tam kam nema, len preto ze lud si to ziada, napriek tomu ze ludia su len ovce, ktore nic nevedia... ved si len vsimnite kto ho volil: rolnici, dochodcovia a robotnicka trieda - tj. ludia ktory len pocuvaju, ale nerozmyslaju, ti co rozmyslaju volili pravicu. Teraz nechcem nikoho urazit, ani nic take, ale je to tak... nemyslim si ze demokracia je dobra vec, lebo rozhoduju aj ludia, ktory jednoducho nevedia.
@21 neprivedie... On len vydrží do konca tohto obdobia a potom nebude kandidovať (aj sám to povedal) A daľšia vláda bude naprávať jeho chyby a bude to vyzerať že za to môže ona
takto: žiadna vláda na slovensku/ani nikde inde nieje dobrá, každá je skurvená či je to pravica lavica hocičo. fica by som nevolil, tak isto by som nevolil dzurindu ani kdh. jediný politik čo má/mal na slovensku úroveň je bela bugár, akurát stojí na zlej strane takže to moje ZA berte z rezervou.
ja by som volil modrych... reformy nastartovali oni... ficko je huj... ludia nevidia ze krati rozpocet napriklad aj knizniciam a podobnm organizaciam... dohodcovia su radi ze dostanu 100vianoceny prispevok... ale o tom to nieje !!
Prezident Gasparovic navstívi svoju politickú partnerku, anglickú královnú Elisabeth, ktorá uz niekolko rokov múdro a stabilne vedie krajinu, je obdivovaná svojimi podanymi aj respektovaná politikmi. Gasparovic si nevie rady so svojou funkciou a tak sa jej pyta, aky ma nato recept. Královná odpovedá: ja sa vzdy snazím obklopit múdrymi a inteligentnymi ludmi, ved sama nemôzem vsetko vediet. No dobre, pyta sa dalej Gasparovic, ale ako to zistís, kto je inteligentny? Urobme si maly test, odpovedá královná a hned vytáca císlo Tonyho Blaira: Tony, odpovedz mi rychlo na otázku: Je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? No predsa ja!, odpovedá Blair pohotovo. Gasparovicovi sa toto velmi páci a hned, co pristane so svojim prezidentskym speciálom na letisku v Bratislave, vola Róbertovi Ficovi. Pocúvaj, Robert, je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? Fico si dva krát vypocuje otázku, vykrúca sa, ze najprv sa musí spytat predsedníctva Smeru, musí zvolat speciálnu komisiu, konzultovat s koalicnymi partnermi, ale ze vyvinie tlak a do 24 hodín bude odpoved na stole. Fico celu noc nespi, ale ráno stretne v parlamente Ivana Miklosa. Nemá ho rad, ale povie si, ze úcel svätí prostriedky a tak sa ho spyta. Ivan, je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? No predsa ja! Odvetí prekvapeny Miklos. Fico cely stastny bezí za Gasparovicom a kricí: Uz viem, je to Miklos! > Gasparovic chytí Fica za golier a kricí este hlasnejsie: Ty idiot, to nie je Miklos, to je Tony Blair!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
fico je podla man celkom dobry ... , kazdy ma nieco za a proti ....
VOLIM MENSIE ZLO!
ale tym ze sa tu zacne diskusia.. zacnu tu zbytocne hadky.. lebo sem pride nejaky radikal co zacne nadavat a druhy ktory mu zacne oponovat a potom sa to zvrtne..
ach joo
A pridavam maly bonus
Ale že Fico zobral do vlády Slotu, kvôli ktorému je tu s Maďarmi 3krát väčší bordel to sa mu už zdalo v pohode
myslím, že spojenie ničí životy je dosť prehnané ...
Aj keď @4 -ka hovoriaca o Mečiarovi, Slotovi a Ficovi ako o menšom zle je asi prehnaná kus viac
takto: žiadna vláda na slovensku/ani nikde inde nieje dobrá, každá je skurvená či je to pravica lavica hocičo. fica by som nevolil, tak isto by som nevolil dzurindu ani kdh. jediný politik čo má/mal na slovensku úroveň je bela bugár, akurát stojí na zlej strane takže to moje ZA berte z rezervou.
aj tak: