A presne ten chlap príde zajtra na Gymnázium Andreja Sládkoviča na besedu... Pozor! Premiér nezadal ani len tému svojej návštevy (aby sme si náhodou nemohli pripraviť otázky) ...
neopytal by som sa ho nic. pravdu sa nedozviem a jeho "spravne" odpovede si viem domysliet aj sam. mozno jedna taka dobra otazka by ale bola, ci si nemysli, ze je nechutne sa takto pred volebnym rokom ukazovat na skole a zaroven by bola dobra otazka aj pre riaditela, ci si nemysli, ze je nechutne urcit besedu s premierom ako povinnu.
lutujem ta ! ja by som si spravil transparent nanho taký že nech ide preč z vlády. Ja by som sa ho spýtal že či to čo robí je správne. Vykupuje si voličov , zo štátnych penazí dáva "bonusy" dôchodcom vianočné (že 10€) aby ho volili. A že prečo sa bojí vystúpiť na verejnosť alebo do televíznich diskusii (Defacto, Na telo ...)
keby aspon pracujúci , neviem otom že cigáni by sa do roboty hrnuli. No ale čo som kukal tieto volby tak celkom zaujmave Smer vyhral iba na pol Slovensku
@Pernik presne tak ziskal hlavne tie "antimadarske" kraje Trenčiansky , Žilinský čo vživote madara ani nevideli . V BA to vyhralo SDKU , aj ked Smer mali dosť v pätách teda hovoréím o regionalnych volbach čo boli teraz
počkať! @17 .. sme gympel,máme predpoklady stať sa vzdelanými ludmi a večšina aj sme,tak prosím netoto ,lebo taketo škatulkovanie ma vie nasrať.. a k drahej @anzu (ktorá mi jediná chýbala počas troch mesiacov,čo som sem nepáchla) ..na výšky nechodí,lebo tam sa ho nebudu báť pýtať na ozajstné problémy a profáci sa im nevyhrážaju s vhodným správaním...
@21 O politiku sa stredoškoláci zaujímajú rádovo asi tak ako sa prváčik zaujíma o zákony. :p
Väčšinou nemajú o politike ani páru, a to Ficovi vyhovuje. Môže klamať, prekrúcať bez toho aby to niekto zistil. Na VŠ by sa mu to rozhodne nepodarilo...
presne v tomto je.. že on nevie.. a to čo vie,je to,že súdružky nám dýchaju na chrbát.. aby sme my,dobrí pionieri ani necekli len sa usmievali a mávali červenými šatočkami
u nas uz bol na besede lenze bola urcena len pre maturantov a studentsku radu..jednoducho povedane,robil si kampan a tiez bol u nas Dzurinda..s rovnakym umyslom...
no, u nas uz bol. ale mal temu...nieco o prave to bolo. a este zdoraznil, ze na nesuvisiace otazky nebude odpovedat. zdoraznil to az prilis, asi sa bal ze vsetci studenti vytiahnu diktafony a kamery
Či sa necíti trápne že kvôli nečinnosti jeho vlády skončilo 300 000 ľudí bez práce. Na to by ale povedal že kríza+básnička ako sme na tom vlastne dobre a aké všetky (ne)opatrenia podnikli(a pochybujem že ťa pustia k slovu znova aby si mohla oponovať).
Tak či si nemyslí že by bolo lepšie pomôcť podnikateľom aby ľudia o prácu neprišli ako hľadať riešenia pre tých čo o prácu každodenne prichádzajú. Pretože aj v medicíne sa najprv musí vyliečiť príčina a následok potom zmizne sám.
tých otázok by som mal určite viac ale mám nabitý týždeň nebudem zase písať eseje.
@bobuska bolo to o vsetkom a o nicom zaroven by som to nazval najlepsie je ze vie fajne odbocit od temy vie rozpravat 10 minut v podstate o nicom ale ty si to neuvedomis a myslis ze to ma zmysel :d
@Nikeboy Prosím ťa, to ti kto zakázal? V tejto rozvinutej demokracii?
@Alpynus Bohužiaľ nielen kulisu, ale sem tam aj niečo od neho (+ od prarodičov) pochytí. Veď vidíme tu dosť často total domylené názory a pohľady na jeho politiku.
@Nikeboy Ale veď to vôbec nevadí. To tu majú byť samé diskusie typu " Súhlasím s @.... ? Hádka hrozí jedine, keby sem vtrhol Revolucion, či aký to má nick, a jemu pár podobných. To je smerista jak skala.
@stage povedzme ze nesuhlasim z sucastnou politikou politikou a ze pred volbamy 2006 to bolo lepsie preto sa nechcem pustat z nikim do nekonecnich diskusii ako je tomu v jednej diskusii, kde niekto si potrebuje zrejme zvysovat ego na 16rocne decko .
Viem, pamätám si to. Nemysli, číta to tu veľa ľudí a každý z nich už vie zaradiť toho a toho do nejakých hodnotových skupín. Potom už len na každom záleží, či sa chce hádať alebo diskutovať a podľa toho vytiahnuť na dotyčného ten, či onen názor a štýl jeho vyjadrenia. Ale ak to spravíš diplomaticky a s vkusom, tak ťa nemá nik právo urážať. V opačnom prípade treba pritvrdiť, alebo povolať naň svoju skupinu názorových prívržencov. Vieš, keď sa traja pusti do jedného, nemá šancu.
@Tommyhot to som len ako príklad uvádzal, viem, že aj v ostatných besedách vie živo diskutovať - najmä sám so sebou, pričom mu moderátor robí len "křoví".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Viva la totalita...
"Komunistom" to trvalo skoro 40r a jemu ...........
1. odkedy nemá krk
2. prečo nás na toľko nemá rád, že nás chce dohnať až k hladomoru
3. čo pánuje sľúbiť ( a nedodržať)
Väčšinou nemajú o politike ani páru, a to Ficovi vyhovuje. Môže klamať, prekrúcať bez toho aby to niekto zistil. Na VŠ by sa mu to rozhodne nepodarilo...
a neveril by si,kolko stredoškolákov sa zaujíma o politiku
a ja tiež verím, že sa už zaujímajú, ale to on zas nevie, nakoľko....
tema bola ludske prava...
prva vec co zahlasil ziadne otazky tykajuce sa politiky slvoenska
Tak či si nemyslí že by bolo lepšie pomôcť podnikateľom aby ľudia o prácu neprišli ako hľadať riešenia pre tých čo o prácu každodenne prichádzajú. Pretože aj v medicíne sa najprv musí vyliečiť príčina a následok potom zmizne sám.
tých otázok by som mal určite viac ale mám nabitý týždeň nebudem zase písať eseje.
» www.strana-smer.sk/9/1415/volby-do...
Odporucam pozriet od 14tej minuty klamal az mu z toho vyschlo v krku..
@Alpynus Bohužiaľ nielen kulisu, ale sem tam aj niečo od neho (+ od prarodičov) pochytí. Veď vidíme tu dosť často total domylené názory a pohľady na jeho politiku.
Ale báť sa diskusie?