ste to poculi o tej dotacii 20 milionov pre bystricu? Je to Arschloch Pan Fico 14tis. na jedno prac. miesto. Tento kokot keby dal slovenskym zivnostnikom spravil by lepsie
Verdamte Fico. topolciansky paduch radeji zdochnut ako tomuto picusovi dane platit.
Ma advokatske vzdelanie ale nevie si poradit legislativne s korupciou a tlakmi financnych skupin
aaa parada uz aj na birdzi sa zacinaju Vasky jugendi objavovat mam teraz rozpozerane posledne takzetak a to uz som videl ako preberali tu firmu pri BB je to hrozne nieco ako sa usmievali kokoti ze investor vam odpovie na otazky az ked dostane dotaciu do pice toto tu ani neni mozne co si dovoluju a ludia sa este tesia ze hura bude tu robota pre 1000 ludi ale to ze pol Slovenska robi otrokov za par korun pod dohladom hajzlov z nemecka a podobne sa nehovori nikde alebo ze stotisice ludi nemoze robit proste nikde
@savvym presne tak preto treba zasadnu zmenu. celych 25 roko sa protestoalo a co to pomohlo no nic. Tak ako to hovoril rudolf vasky tak kdyz sa bude diat revolucia beriem vsetky slivky a idem na sk bojovat za lepsi zajtrajsok
Uz by mal ist prec ... akoze este aj predvolebnej kampani oje.ava ludi s tym, ze pomohol vytvorit 130 tisic pracovnych miest... a pritom len dement zdanil dohodarov a studentov ze sa nehambi
si to len spocitajme tu investiciu v bb zadotoval 20 milionami eur. vytvoria 1200 prac. miest to znamena ze na jedno miesto Bola pridelena dotacia 16tis. eur. plus este ten Investor ma danove prazdniny teraz som si neni isty ci dva alebo kolko rokov. takze ten Investor bude dva roky bez nakladov na vyplatu - mzdy a este nebude zo ziskov dan platit a keby slovensky podnikatel chcel vytvorit dajme 40 miest nedostane ani cen dotaciu lebo je slovensky podnikatel. Ti politici maju hlavy z vnutra vyumyvane "vapkou" maju vzduchoprazdno v hlave. a ti v europskej unii picuju ze nie sme solidarny k imigrantom. Sak oni ani na slovensko nechcu ist. radsej keby sme spravili podmienky pre slovakov aby sa vratili domov a tak uvolnili miesto pre ludi z tibetu afganistanu..... Keby toto Rudolf Vasky dosiahol tak sa stavim o tri platy ze minimalne polovica zo zahranicnych slovakov sa vrati domov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ma advokatske vzdelanie ale nevie si poradit legislativne s korupciou a tlakmi financnych skupin
v ponuke nastreku roxorovych tyci by som uvitala ruzovu farbu
ako holub na streche.