prosiim komu už prišla domov obálka?? potrebujem vedieť tie klucove datumy lebo nie som doma a či nahodou niečo neprepasnem...nejake prihlasovanie sa..zapis..abo potvrdenie abo neviem čo..hocičo...napište mi to tu prosim dakujem
@kielenkaantaja alebo do 15neviem ani da sa aj neskor ale to je uz druhe kolo tak ak chces istotu daj radsej teraz ... jj a prihlasovaci eudaje do intraku su tam v papieri
@kielenkaantaja ved ae 15teho je nedela... to si nebudes moct vyzdvihnut z posty tu obalku... napis mail do studijneho nech ti poslu prihlasovacie udaje cez net
Ahoj Neviem či je táto otazka ešte stále aktuálna ale ano, intrak si musíš zajednat a rezervovat cez net a navratku vytlačenú + fotku a doklad o zaplatení za ISIC si mal do včera polat, tak snad si poslal všetko ako si mal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a do takeho 15-25 treba poslat navratku neviem ako je to na Filozof mozno dakto napise presnejsie
Ahoj Neviem či je táto otazka ešte stále aktuálna ale ano, intrak si musíš zajednat a rezervovat cez net a navratku vytlačenú + fotku a doklad o zaplatení za ISIC si mal do včera polat, tak snad si poslal všetko ako si mal
A na ktorú kombináciu jazykov ideš?
Ja slovenský jazyk - taliansky jazyk