Ahojte, posielam si prihlášku na prekladateľstvo a tlmočníctvo FiF UK, ale na stránke som nikde nenašla, či požadujú aj potvrdenie od lekára o zdravotnej spôsobilosti a na mail mi neodpovedajú. Viete mi niekto poradiť, či poslať, alebo nie?
jj. Mne to pride vždy strasne divne, ze za tu jednu peciatočku,čo ti tam daju vysolis tak 10 € a pri tom ta ani neprezrie,ani sa ta nič nespyta, aspon ta moja to tak ma rada robi..
nepotrebuješ toto potvrdenie, pisala som tam mail..chcu len doklad o uhrade a pečiatku zo školy že si študentka strednej alebo znamky z vysvedčení..aky odbor si davas?? ja AJ-taliančinu
@grietusha tak ok lebo tam ide skor o to, ci nemas nejaku psychozu alebo nie si nebezpecna pre ostatnych, to asi taki ludia si zase prihlasky na VS ani neposielaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@n0win0u
jj. Mne to pride vždy strasne divne, ze za tu jednu peciatočku,čo ti tam daju vysolis tak 10 € a pri tom ta ani neprezrie,ani sa ta nič nespyta, aspon ta moja to tak ma rada robi..