Ahoj ľudia! Mám na Vás otázočku (predovšetkým na tých, čo študuju na Fif UK v BA)... kedy vám došlo písomné rozhodnutie o prijatí resp. neprijatí na vš? Na nete je že vysledky budu 30.juna a už je 4.jul a ešte mi nič nedošlo do schránky.. Vopred Ďakujem
jop to som videla, podla toho som prijata ale čakam na rozhodnutie, aby som mohla odísť na brigádu do zahraničia to ako naozaj až v polke jula to pride?
@senorita_barbi Ja som na mgr. na PF UK.
Predtym mi prisiel papier, ze rozhodovat budu od 3.7. a uz v piatok som tam nasla vysledky. A obalku mam este zo stvrtkovym datum podanu na poste co posielali.
fotku na navratku možem načítať hocijakú? + ešte dajaku sa isť sfotiť dakde do fotoatelieru? ouuf čo tolko fotiek im treba ?? :S šak stačí jednu na isic a trz neviem načo mi načitať ešte foto na navratku -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Predtym mi prisiel papier, ze rozhodovat budu od 3.7. a uz v piatok som tam nasla vysledky. A obalku mam este zo stvrtkovym datum podanu na poste co posielali.