Ahojte, chcela by som sa opýtať, či mi niekto nevie priblížiť čo obsahujú tie všeobecné testy na filozofickú? Tento rok sa hlásim na tlmočníctvo a prekladateľstvo a neviem o tom nikde nič zistiť. Možno sa s niekým aj stretneme, Vďaka za odpovede
tam je secko od vymyslu sveta. zvacsa su to uplne blbosti. na to sa naucit neda. to proste musis mat stastie aby si tie otazky vedela (bud tipovanim alebo ze si sa to dakedy ucila alebo podobne). ja som tam skoro nic nevedel a presiel som a minuly rok som skoncil s titulom mgr. ak sa na to chces pripravovat tak si rovno chod sadnut do kniznice a studuj secky encyklopedie ktore uvidis
aha, tak to znie super vďaka a študoval tam niekto z vás? hlavne to tlmočníctvo/prekladateľstvo ma zaujíma, ja som si dala kombináciu nemčina taliančina, tak či neviete ako to vyzerá? na angličtinu som počula že tam strašne dupú na gramatiku a teoretické veci, aj tu je to tak?
no ja som taliančinu mala jeden rok na gymnáziu, celkom sa mi ten jazyk páčil a žiadna iná kombinácia ma nelákala z tých čo boli ponúknuté, keďže angličtina ma až tak nebaví a chcela som sa naučiť ďalší jazyk... veď uvidím, teraz s tým už aj tak nič nespravím, možno aspoň niečo mi to dá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov