aj keď je to UCM.. vybrala by som si masmediálku..ale na druhej strane, ak si cieľavedomá a ambiciózna je jedno, čo vyštuduješ v podstate /resp, kde to vyštuduješ/
ja by som išla skôr na to druhé...to máš aspoň celkom šancu sa uplatniť, neviem, to prvé mi príde skôr ako teoretický odbor, ale to možno hovorím preto, lebo sa neyznám....ty sama si musíš porovnať, popozerať o čom to je a tak
si myslim, ze v tomto odbore mozes ist do takych podobnych sfer ako v tom druhom, takze bratislava vyhrava, lebo hlavne mesto. predstav si, ze nevies, ci budes brigadovat a ked budes chciet, kolko krat vacsi problem by si s tym mala v mensom meste...to nie je banalita. na takychto, ako sa vravi pseudoborococh je velmi dolezite to, co robis pocas studia...
Kulturológiu si neviem predstaviť ani v praxi poriadne a UCM má skoro najhoršie hodnotenie zo všetkých univerzít... Ale niekto tam študovať musí, tak prečo nie napr. ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aj ked UCm tiez nieje nic moc
ja by som išla skôr na to druhé...to máš aspoň celkom šancu sa uplatniť, neviem, to prvé mi príde skôr ako teoretický odbor, ale to možno hovorím preto, lebo sa neyznám....ty sama si musíš porovnať, popozerať o čom to je a tak
pozri si studijne plany a predmety a podla toho ... ale radsej chod pracovat ako taky wannabe titul mat