Ahooj Tento rok ma čaká výber školy a moja hlavná požiadavka je odísť z Košíc... Baví matematika, informatika... (smer mám jasný) Rozhodol som sa pre siete na stube, vedel by mi niekto povedať viac? Mám CCNA1,2,3,4 využijem tieto vedomosti?..prvý kom..
Programovanie mi nerobí žiaden problém aj keď to nie je to, čo by som chcel v živote robiť.. jediné vrásky mi robí semester ELEKTRONIKY... keďže to mi veľmi nejde, teda .... skôr tomu nedokážem venovať čas
O FIIT sa toho popísalo veľa, 50% sito nevyčarí úsmev na tvári... ale aj teraz mám spolužiakov, ktorí takmer neprejdú (stredná priemyselná škola elektrotechnická), ja popri tom stíham byť alkoholik, mať prácu a aj tak, tam je väčšinou jednotka...
Takže rád by som vás poprosil o nejaké vaše skúsenosti? Je perspektíva stíhať popri škole brigádku? Ako je to s intrákmi? Nejaké veci, ktoré sa naučiť pred začatím štúdia.. skrátka čo by pomohlo vám ak by ste začínali
Skor by som isiel do KE, na nejake FEI TUKE, nez na nejaku pomazanu bratislavsku skolu. Neviem ako, ale v BA uroven rapidne klesa. Uz je tam len hromada ziakov a minimum kvalitnych pedagogov. Chod do skoly, len ked mas komunikacne schopnosti a vies sa prezentovat. Ked nemas problem so studiom prava, manazmentu a mozno aj ekonomiky. To su skor atributy schopneho IT-ckara v dnesnej dobe. Vsetko ostatne robia ti, ktori miluju elektroniku, informatiku a maju radsej prax.
Jeden z dôvodov prečo som sa rozhodol pre vysokú školu je že sa tam naučím komunikovať na inej úrovni. Nerobí mi problém vystupovanie pred ľuďmi..
Viem že výška ti z pohľadu vedomostí veľa nedá, ideš si len po titul. Ale beriem ako pozitívum že si tam viem urobiť nejaké certifikácie zadarmo/ prípadne za výrazne nižšiu cenu..
čo ja viem, FIIT STU je myslim že naročnosťou podobná VUT FIT, akurát, že majú modernejšie metódy výuky. kamoš popri tom brigáduje, a v Brne si užiješ taký vysokoškolský život, že až
Chodím na FIIT, brigádu stíhať nebudeš, tí čo to skúšali väčšinou nepochodili dobre. Študentský život možno ak budeš zostávať na intráku cez víkend, cez týždeň by som si nevedel predstaviť prísť na cviko po prepitej noci. Komunikovať na tejto škole sa nenaučíš tiež. Hlavná vec, ktorú potrebuješ je veriť si a ísť tam s mentalitou, že tú školu za každú cenu prejdeš, zároveň sa musíš zaťať a robiť veci, ktoré ťa nebudú baviť... Aj tak si myslím, že úspech na tej škole je 30% šťastie, 30% ľudia okolo teba a 40% ty.
na FIIT su vsetky aktivity mimo skoly obtiazne, poznam mnozstvo ludi co tam chodilo. vacsina potom na Ing. sla na FEI, lebo tam to je o nieco volnejsie. ale podla mna sa to stale oplati, ak to vystudujes, existencne problemy ta budu velkym oblukom minat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
O FIIT sa toho popísalo veľa, 50% sito nevyčarí úsmev na tvári... ale aj teraz mám spolužiakov, ktorí takmer neprejdú (stredná priemyselná škola elektrotechnická), ja popri tom stíham byť alkoholik, mať prácu a aj tak, tam je väčšinou jednotka...
Takže rád by som vás poprosil o nejaké vaše skúsenosti? Je perspektíva stíhať popri škole brigádku? Ako je to s intrákmi? Nejaké veci, ktoré sa naučiť pred začatím štúdia.. skrátka čo by pomohlo vám ak by ste začínali
Ďakujem
Viem že výška ti z pohľadu vedomostí veľa nedá, ideš si len po titul. Ale beriem ako pozitívum že si tam viem urobiť nejaké certifikácie zadarmo/ prípadne za výrazne nižšiu cenu..
vysokoškolský život popri FITe? Tu nič také nepoznáme, my totiž nemáme žiadny život